• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404023123022
  • خبرنگار : 50189

شهردار:

کرمان شهری با ظرفیت‌های بی‌نظیر تاریخی و مذهبی است

کرمان شهری با ظرفیت‌های بی‌نظیر تاریخی و مذهبی است

ایسنا/کرمان شهردار کرمان گفت: یکی از ویژگی‌های برجسته کرمان، پیوستگی آن با گردشگری زیارتی است و بر اساس گزارش‌ها، در سال گذشته از بیش از ۵۰ کشور گردشگر زیارتی داشتیم که به زیارت مرقد مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی آمدند.

محسن تویسرکانی غروب ۳۱ اردیبهشت در مراسم اولین جشن ملی بومگردی‌های ایران در کرمان با اشاره به حضور میهمانان از سراسر کشور اظهار کرد: کرمان شهری دارای قدمت زیاد است. شهری که بیش از ۱۰ کاروانسرای تاریخی در دل خود دارد؛ بناهایی که هر یک می‌تواند به‌تنهایی مقصدی برای گردشگران باشد.

وی با اشاره به تعامل سازنده میان شهرداری و اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان و همچنین اقدامات عمرانی انجام شده در بافت تاریخی گفت: امروز شاهد بهسازی، جداره‌سازی و سنگفرش شدن کوچه‌های متعددی در بافت تاریخی هستیم. خیابان‌ها توسط نیروهای ما در حال ساماندهی است. این پروژه‌ها با همراهی اداره‌کل میراث‌فرهنگی در حال پیشرفت است و البته کارهای زیادی هنوز باقی‌مانده که نیاز به حمایت بیشتر دارد.

تویسرکانی با اشاره به انواع مختلف گردشگری اظهار کرد: امروز در کرمان، گردشگری شهری در کنار سایر شاخه‌ها از جمله گردشگری معدنی، سلامت، غذایی و ... در حال توسعه است. اما یکی از ویژگی‌های برجسته کرمان، پیوستگی آن با گردشگری زیارتی است. بر اساس گزارش‌ها، در سال گذشته از بیش از ۵۰ کشور گردشگر زیارتی داشتیم که به زیارت مرقد مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی آمدند. نکته مهم آنجاست که این گردشگران از ادیان و مذاهب مختلف بودند.

شهردار کرمان با بیان اینکه همان‌طور که در متون تاریخی هم آمده، کرمان از دیرباز در همزیستی ادیان و اقوام معروف بوده، در ادامه گفت: با اهتمام استاندار، اعضای شورای اسلامی شهر و همراهی نهادهای مختلف، ان‌شاءالله شاهد تقویت گردشگری مذهبی، فرهنگی و نجومی در کرمان خواهیم بود.

 تویسرکانی گفت: از همه‌ عزیزان دعوت می‌کنم که از ستاره‌های درخشان کرمان دیدن کنند؛ چه در آسمان کویر، چه در فرهنگ و تاریخ و چه در چهره‌ مردمان باصفای این دیار. کرمان، امروز در مسیر شکوفایی گردشگری گام برمی‌دارد و این مسیر تنها با همت همه‌جانبه محقق خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha