• پنجشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404030100243
  • خبرنگار : 50455

مشاور استاندار قم: 

مشوق‌های مالیاتی محرک قدرتمندی برای جذب سرمایه‌های مردمی است

مشوق‌های مالیاتی محرک قدرتمندی برای جذب سرمایه‌های مردمی است

ایسنا/قم مشاور استاندار قم گفت: خیرین یا مودیان خیر از این پس می‌توانند از اعتبار مالیاتی در قالب بند خ ماده ۲۰ مالیاتی بهره‌مند شوند که می‌تواند نقش مهمی در تسریع اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام و توسعه زیرساخت‌ها داشته باشد.

هادی روشن مشاور استاندار و مسئول اجرای بند خ ماده ۲۰ قانون برنامه پنج ساله هفتم امروز یکم خرداد طی سخنانی گفت: توسعه استفاده از این مشوق‌ها می‌تواند محرک قدرتمندی برای جذب سرمایه‌های مردمی در راستای توسعه و احداث فضاهای آموزشی، درمانی، عمرانی و سایر بخش‌های دیگر در استان باشد.

وی در ادامه به تشکیل جلسات مستمر در این خصوص اشاره کرد و گفت: پس از ابلاغ آیین نامه اجرایی در خصوص نحوه اجرا و تکمیل پروژه‌های مشخص شده و همچنین بهره مندی خیرین از این فرصت ویژه، جلسات مستمر با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود. 

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم، روشن افزود: از این پس کمیته‌ای تحت عنوان (بند خ) در تمامی دستگاه‌های اجرایی جهت معرفی به خیرین و همچنین تسریع در جذب منابع تشکیل خواهد شد.  

وی در خصوص تشریح (ماده ۴ بند خ) گفت: طرح‌های نیمه ‌تمام که حداقل پنجاه درصد آن به صورت خیّرساز انجام شده و مابقی آن در تعهد دولت است، چنانچه همان خیّر طرح را با موافقت دستگاه و سازمان به اتمام برساند، صد درصد آن بخش هزینه انجام شده به عنوان اعتبار مالیاتی و الباقی آن هزینه قابل قبول محسوب می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha