یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۱
منبع: نمایندگی زنجان
درخشش کمانداران زنجانی در مرحله دوم رنکینگ کشوری
عکس تزئینی است

درخشش کمانداران زنجانی در مرحله دوم رنکینگ کشوری

زنجان (ایسنا) - رئیس هیأت تیراندازی با کمان شهرستان زنجان از حضور ۱۶ کماندار زنجانی در مرحله دوم رقابت‌های رنکینگ کشوری خبر داد و گفت: این رقابت‌ها با حضور کمانداران تیم ملی در سطح بالایی برگزار شد و نمایندگان زنجان نیز عملکرد قابل قبولی داشتند.

سعید سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری مرحله دوم رقابت‌های رنکینگ کشوری تیراندازی با کمان، اظهار کرد: این رقابت‌ها در دو بخش نونهالان و بزرگسالان و در رشته‌های ریکرو و کامپوند در سایت چمن اختصاصی فدراسیون تیراندازی با کمان در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد و کمانداران استان زنجان نیز با حضور ۱۶ ورزشکار در این مسابقات شرکت کردند.

وی افزود: رقابت‌های رده سنی نونهالان و نوجوانان با عنوان «گرامیداشت شهدای میناب» روزهای ۱۹ و ۲۰ شهریورماه و رقابت‌های بزرگسالان با عنوان «یادواره شهدای جنگ رمضان» روزهای ۲۶ و ۲۷ شهریورماه برگزار شد.

سلیمانی با اشاره به حضور کمانداران زنجانی در این مسابقات، ادامه داد: ورزشکاران زنجانی با مربیگری علی حقانی و لیلا شجاعی و کمانداران شهرستان خرمدره نیز با مربیگری دکتر کاظمی و نیساری در این رقابت‌ها حضور داشتند.

رئیس هیأت تیراندازی با کمان شهرستان زنجان گفت: باشگاه‌های یوزسان و تیرانا زنجان و ققنوس خرمدره نیز نمایندگان خود را راهی این رقابت‌ها کردند.

وی درباره نتایج کمانداران زنجانی بیان کرد: در رده نونهالان و نوجوانان، یوسف‌رضا حقانی به مقام ششم و یاسان‌رضا حقانی به مقام پنجم دست یافتند و عرشیا دویران و کوثر ملکی نیز تا مرحله حذفی پیش رفتند.

سلیمانی افزود: در رده بزرگسالان نیز حامد میرزایی و کیارش باقری با صعود از مرحله مقدماتی، در مرحله حذفی به رقابت پرداختند.

وی با اشاره به موفقیت کماندار خرمدره‌ای در این رقابت‌ها، خاطرنشان کرد: امیررضا عزیزی، کماندار شهرستان خرمدره، با عملکردی موفق توانست مقام سوم کشور و مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

رئیس هیأت تیراندازی با کمان شهرستان زنجان با بیان اینکه این رقابت‌ها در دو مرحله مقدماتی و حذفی برگزار شد، گفت: سطح مسابقات بالا بود و کمانداران زنجانی در کنار ورزشکاران تیم ملی و دیگر کمانداران مطرح کشور به رقابت پرداختند که حضور در چنین میدانی می‌تواند تجربه ارزشمندی برای ورزشکاران استان باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها