• جمعه / ۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404030200568
  • خبرنگار : 50136

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی:

جوانان تاریخ دفاع مقدس را خوب به یاد بسپارند

جوانان تاریخ دفاع مقدس را خوب به یاد بسپارند

ایسنا/آذربایجان غربی فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: دفاع مقدس دوران مهم و تاثیرگذار در تاریخ ایران است و جوانان تاریخ دفاع مقدس را خوب به یاد داشته باشند. 

سردار پاسدار محمدحسین رجبی، دوم خرداد در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ارومیه که در مصلای امام خمینی (ره) شهر برگزار شد بااشاره به سالروز عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر ضمن گرامیداشت یاد شهدا افزود: عملیات بیت المقدس عملیات بسیار مهمی است و فتح خرمشهر نقطه عطف تاریخ دفاع مقدس است. 

وی بااشاره به هجوم رژیم بعثی در شهریور ۱۳۵۹ به ایران افزود: ارتش عراق با حمایت همه جانبه و اطلاعاتی دشمنان به ایران حمله کرد و با تهاجم به خاک ایران سرمست از پیروزی بوده و تصور می‌کردند طی یک هفته کشور سقوط کند اما انتظار مقاومت ملت غیور ایران را نداشت. 

سردار رجبی با بیان اینکه فقط افراد بومی در خرمشهر ۵۷۵ روز مقاومت نکردند بلکه از سراسر ایران رزمندگان اسلام در برابر سقوط این شهر ایستادگی کردند، تاکید کرد: ضروری است مجاهدتهای رزمندگان دفاع مقدس و خرمشهر مکتوب شود و از این دوران فیلمسازی شود.  

وی، وحدت فرماندهی بین نیروهای مسلح، سپاه و بسیج مردمی، شهادت طلبی، خداباوری،خودباوری رزمندگان از دلایل اصلی پیروزی عملیات بیت المقدس اعلام کرد. 

سردار رجبی، ایستادگی مردم را در دوران جنگ بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: این روحیه مردم فقط در دوران دفاع مقدس نبود بلکه ملت ایران با وجود تداوم نقشه‌های دشمنان همچنان به آرمانهای انقلاب و نظام پایبند هستند. 

فرمانده سپاه شهدای استان گفت: فتح خرمشهر نگاه ها و تصورات دنیا را نسبت به قدرت ایران متحول کرد و با پیروزی عملیات بیت المقدس در واقع سایر اهداف دشمنان نیز شکست خورد. 

وی تصریح کرد: اقتدار فعلی کشور در امتداد اقتدار عملیات بیت المقدس است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha