• جمعه / ۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404030200572
  • خبرنگار : 50130

غرق شدن ۲ مرد در سد وحدت سنندج

غرق شدن ۲ مرد در سد وحدت سنندج

ایسنا/کردستان رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج گفت: سفر تفریحی چند خانواده کرمانشاهی به سنندج، با غرق شدن دو مرد در سد وحدت به عزا تبدیل شد که این حادثه حین تلاش برای نجات کودکی که از قایق بادی به داخل آب افتاده بود، رخ داد.

آزاد طهماسبی جمعه دوم خرداد درباره این حادثه توضیح داد: چند خانواده اهل استان کرمانشاه که برای تفریح به سنندج سفر کرده بودند، در حاشیه سد وحدت مشغول قایق‌سواری با قایق بادی شخصی خود بودند که ناگهان کودک یکی از خانواده‌ها به داخل آب سقوط می‌کند.

وی ادامه داد: پدر کودک به همراه دو نفر دیگر از بستگان، برای نجات بچه به آب می‌زنند؛ کودک نجات پیدا می‌کند اما دو نفر از مردان فامیل در این حادثه غرق می‌شوند.

طهماسبی اظهار کرد: جسد یکی از غرق‌شدگان شب گذشته پیدا و تحویل سردخانه بیمارستان توحید داد شد. 

وی اضافه کرد: از صبح امروز، نیروهای آتش‌نشانی شهرداری سنندج برای جست‌وجوی جسد دومین قربانی این حادثه به محل سد اعزام شده‌اند. 

وی طیف سنی غرق‌شدگان را ۳۰ تا ۳۵ سال اعلام کرد و گفت: هر دو فوتی این حادثه اهل استان کرمانشاهند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اضافه کرد: تا این لحظه جسد دوم پیدا نشده اما به احتمال زیاد تا یکی دو ساعت آینده پیدا خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha