• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404030401797
  • خبرنگار : 50239

رئیس شورای اسلامی شهر مطرح کرد:

کم توجه شهرداری همدان به آموزش شهروندی

کم توجه شهرداری همدان به آموزش شهروندی

ایسنا/همدان رئیس شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر لزوم بازتعریف نقش آموزش شهروندی، گفت: آموزش شهروندی از وظایف بسیار مهم شهرداری است که تاکنون مورد کم‌توجهی قرار گرفته و بودجه‌های آن به درستی تخصیص نیافته است.

محمود مسگریان یکشنبه 4 خرداد در جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر همدان، اظهار کرد: آموزش شهروندی باید به تقویت هویت شهر بپردازد، زیرا سبک زندگی مردم در زمینه‌های مختلف تغییر کرده است.

مسگریان با اشاره به اهمیت هویت فرهنگی و مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی، خواستار استفاده از ظرفیت شهر هوشمند برای ارائه آموزش‌های لازم در این زمینه‌ها شد و پیشنهاد کرد: بلندگوهایی در قبور شهدای گمنام در پارک‌ها نصب شده و برنامه‌هایی مانند رادیو معارف، اربعین و تلاوت قرآن پخش شود تا جنبه معنوی این اماکن حفظ شود.

 استفاده از فضای خالی پارکها برای امکانات ورزشی

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان هم در این جلسه با اشاره به موضوع پارکها و فضای سبز، گفت: بخشی از مسئولیت‌های مرتبط با پارکها بر عهده شهرداری است که در این حوزه عملکرد قابل قبولی داشته، اما برخی موارد نیازمند همکاری نهادهای دیگر است. 

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر لزوم نصب تابلوهای هشدار در پارکها، افزود: نصب تابلوهای شفاف با عنوان «ورود موتورسیکلت و سگ‌گردانی ممنوع» باید در اولویت قرار گیرد و این فرهنگ در بسیاری از شهرهای کشور نهادینه شده و همدان نیز می‌تواند با اجرای قانونمند، به این الگو بپیوندد.

شهابی‌نیا افزود: برای تحقق این هدف، هماهنگی بین شهرداری، نیروی انتظامی و سازمان‌های مردم نهاد ضروری است. 

وی با اشاره به ظرفیت‌های بلااستفاده پارکها، پیشنهاد کرد: فضای خالی پارکها باید به امکانات ورزشی همگانی مانند زمین‌های والیبال، بسکتبال یا دستگاه‌های ورزشی مجهز شود. این اقدام علاوه بر جذب شهروندان، به کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی کمک می‌کند.

شورای راهبردی با محوریت آموزش شهروندی و ترافیک باشد

رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورا با تاکید بر لزوم تحول در نظام آموزش شهروندی، گفت: آموزش شهروندی به عنوان یکی از ارکان توسعه پایدار، با تشکیل شورای راهبردی ویژه و مشارکت مدیران ترافیکی شهری بازتعریف شود. این طرح با استفاده از تجربیات مدیران پیشین سازمانهای مرتبط تقویت می‌شود.

مهدی حیدری خواستار مدیریت واحد پارک‌ها و تعیین یک نفر هماهنگ‌کننده برای هر پارک برای پیگیری امور مربوطه شد و افزود: همچنین رفع خطرات پارکها در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و عمرانی مطابق استانداردهای HSE (سلامت، ایمنی و محیط زیست) در اولویت باشد.

حیدری با اشاره به جای خالی مجموعه‌ای متمرکز بر مهدویت در همدان، پیشنهاد داد فرهنگسرای تخصصی مهدویت ایجاد و پارک مهدویتی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و تخصصی در این زمینه احداث شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha