• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404030603535
  • خبرنگار : 51022

در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان انجام شد؛

بررسی موانع ۲۲ واحد اقتصادی در گلستان

بررسی موانع ۲۲ واحد اقتصادی در گلستان

ایسنا/گلستان در چهارمین جلسه کارگروه تسهیل تولید گلستان، سرمایه‌گذاران فریادشان را به گوش مسئولان رساندند و راه‌حل‌های عملی برای رفع چالش‌ها ارائه شد.

در نشست چهارمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان که امروز ۶ خرداد با حضور مسئولان اقتصادی برگزار شد، مسائل و مشکلات ۲۲ واحد تولیدی فعال در حوزه‌های مختلف نظیر گردشگری، پسماند روغن، مرغداری تخم‌گذار، باغداری، پرورش ماهی، سنگ‌بری و انبوه‌سازی مورد بررسی قرار گرفت و سرمایه‌گذاران دغدغه‌های خود را در زمینه موانع اجرایی و اداری فعالیت‌های اقتصادی‌شان مطرح کردند.

عبدالعلی کیانمهر در این جلسه با تأکید بر اهمیت حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری، گفت: تمام تلاش مدیران اقتصادی استان گلستان در راستای کمک به سرمایه‌گذاران، تسهیل فرآیندهای تولید و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان استان است.

همچنین درویش‌علی حسن‌زاده، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان، با اشاره به همکاری دستگاه‌های اجرایی از جمله سازمان جهاد کشاورزی، شیلات و اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اظهار کرد: در این جلسه تصمیمات لازم برای رفع موانع تولید این واحدها اتخاذ شد و روند پیگیری‌ها تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.

گفتنی است، جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان گلستان به‌صورت منظم با هدف تقویت اقتصاد محلی و بهبود فضای کسب‌وکار برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha