• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404030704201
  • خبرنگار : 50225

هوای ۸ شهر خوزستان در وضعیت «قرمز» و «نارنجی»

هوای ۸ شهر خوزستان در وضعیت «قرمز» و «نارنجی»
آلودگی هوای اهواز

ایسنا/خوزستان مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای چهار شهر خوزستان در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» خبر داد.

شهریار عسکری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ساعت ۱۰:۰۰ امروز (۷ خرداد) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه شرکت ملی حفاری ایران در اهواز ۱۶۰، ایستگاه نیوساید اهواز ۱۶۴، ایستگاه استانداری خوزستان در اهواز ۱۶۸، ایستگاه معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز ۱۵۵، ایستگاه اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان در اهواز ۱۷۵، ایستگاه پادادشهر اهواز ۱۷۴، ایستگاه هویزه ۱۶۱، ایستگاه خرمشهر ۱۵۷ و ایستگاه ماهشهر ۱۵۴ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهرها در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

وی افزود: همچنین در این مدت هوای اندیمشک، دزفول، آبادان و هندیجان در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: طبق شاخص ۲.۵ میکرون، هوای گتوند، امیدیه و بهبهان در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در وضعیت «پاک» نبوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha