سعید راعی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در بازرسیهای صورت گرفته از رستورانهای محور ترانزیت شهرستان، بازرسان این شبکه پس از کشف مقادیری گوشت قرمز و سفید فاقد لیبل و هویت مشخص اقدام به توقیف و پلمب محموله در فریزر واحد جهت اقدامات بعدی کردند.
وی افزود: پس از مراجعه مجدد کارشناسان دامپزشکی برای پیگیریهای بعدی و نمونهبرداری از محموله، مشاهده شد که متصدی رستوران اقدام به فک پلمب و خروج غیرمجاز محموله توقیفی کرده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان بابیان اینکه کارشناسان این اداره بلافاصله پرونده تخلف و فکپلمب این واحد صنفی را تشکیل و به مراجع قضایی ارسال کردند، ادامه داد: دادگستری شهرستان اردستان فرد متخلف را به جرم تهدید علیه بهداشت عمومی و فک پلمب دامپزشکی به ۱۹ ماه و ۱۷ روز حبس محکوم کرد.
راعی گفت: بیشترین تخلف رستورانهای شهرستان شیوه نگهداری گوشت قرمز و سفید و تهیه گوشت از منابع نامشخص است که سلامت آن مشخص نیست.
وی در پاسخ به این سؤال که مردم چگونه میتوانند گوشت فاسد را از سالم تشخیص دهند؟ گفت: معمولاً زمانی که گوشت و فرآورده دامی طبخ میشود به دلیل استفاده از ادویههای مختلف مشخص نمیکند، اما گاهی مواقع بوی نامطبوع میتواند از مشخصه اصلی گوشتهای فاسد باشد.
کشتارگاه دام اردستان در روز عید قربان فعال است
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان با اشاره به فعالیت این اداره در ایام عید قربان گفت: با برنامهریزی صورت گرفته شبکه دامپزشکی در روز عید قربان در آمادهباش قرار دارد و گشتارگاه دام مشترک اردستان فعال خواهد بود و ناظران مربوطه در آن محل حضور خواهند داشت.
راعی با توجه به احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام افزود: مردم کشتار خود را حتماً در کشتارگاه بهداشتی انجام دهند و قبل از مصرف، گوشت دامهای قربانی به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود.
به گفته وی، مردم میتوانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۱۵۱۲(سامانه اطلاعرسانی و پاسخگویی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان) یا شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستان تماس گرفته و هرگونه گزارش و درخواست را از این طریق اعلام کنند.
انتهای پیام
نظرات