• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404031207815
  • منبع : شهرداری تهران

بررسی لاشه دام‌های ذبح شده، توسط دامپزشکان

بررسی لاشه دام‌های ذبح شده، توسط دامپزشکان

معاون بهره‌برداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران گفت: بعد از بررسی دام‌های زنده توسط دامپزشکان و قرنطینه کردن آنها، بعد از ذبح نیز لاشه دام‌ها مجددا توسط دامپزشکان بررسی می‌شود.

به گزارش ایسنا، محمد سراب نشین در توضیح بیشتر گفت: عرضه دام از روز عرفه آغاز می‌شود و شهروندان می‌توانند پیش از خرید، دام مورد نظر را به دامپزشک نشان دهند تا از سلامت آن اطمینان حاصل کنند. پس از ذبح نیز لاشه توسط دامپزشک بررسی می‌شود و در صورت وجود هرگونه ایراد، از تحویل آن جلوگیری شده و خسارت از دامدار دریافت و به خریدار پرداخت می‌شود.

معاون سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار ادامه داد: طبق هماهنگی‌های انجام شده با تولیدکنندگان و دامپروران قیمت دام در تمامی ۱۵ مرکز عرضه، یکسان، رسمی و عادلانه خواهد بود. این قیمت‌گذاری پیش از آغاز فرآیند عرضه اعلام می‌شود.

بر اساس گزارش سایت شهر، وی بیان کرد: بر تمامی ترازوها و روند وزن‌کشی دام‌ها نظارت می‌شود. به عبارتی تمامی باسکول‌ها و ترازوها کالیبره شده‌اند تا از بروز خطا در وزن‌کشی جلوگیری شود. برای تسریع خدمت‌رسانی، دام به صورت چهار تکه به مردم تحویل داده می‌شود. البته در صورت درخواست خریدار، تحویل لاشه کامل یا دو تکه نیز امکان‌پذیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha