سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۹:۴۱
منبع: نمایندگی زنجان
کاهش دمای زنجان در ۳ روز آینده

کاهش دمای زنجان در ۳ روز آینده

زنجان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: با خنک شدن تدریجی هوا طی روزهای پیش رو دما بخصوص در ارتفاعات شاخص استان به صفر می‌رسد.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امروز شرایط جوی نسبتا پایداری در استان حاکم است و آسمان در اغلب مناطق صاف خواهد بود. بعدازظهر امروز سرعت وزش باد افزایش می‌یابد و به آستانه نسبتا شدید می‌رسد، فردا نیز موجی از منطقه عبور می‌کند که باعث افزایش ناپایداری جوی خواهد شد.

وی با بیان اینکه بعدازظهر فردا انتظار افزایش ابر و سرعت وزش باد وجود دارد، یادآور شد: این شرایط با رگبار پراکنده باران همراه می‌شود. میزان بارندگی‌ها قابل توجه نخواهد بود اما به دلیل ماهیت رگباری بارش‌ها احتمال رخداد رگبار شدید در حد موقت و محلی نیز وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی استان افزود: این شرایط تا ظهر پنجشنبه ادامه می‌یابد و از بعدازظهر پنجشنبه آسمان به تدریج صاف خواهد شد.

وی گفت: طی سه روز پیش رو در ساعات بعدازظهر سرعت وزش باد نسبتا قابل توجه خواهد بود و به این جهت خیزش گرد و خاک و غبارآلودگی محتمل است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها