• پنجشنبه / ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404031509624
  • منبع : اداره کل محیط زیست استان تهران

پایش چاه ‌های غیرمجاز و جلوگیری از تصرف اراضی در پارک ملی خجیر

پایش چاه ‌های غیرمجاز و جلوگیری از تصرف اراضی در پارک ملی خجیر
عکس آرشیوی است.

سرپرست اداره پارک ‌های ملی خجیر و سرخه حصار از بازدید میدانی یگان اجرایی این اداره از چاه ‌های آب در محدوده پارک ملی خجیر خبر داد و گفت: این اقدام به منظور شناسایی چاه ‌های غیرمجاز و جلوگیری از آسیب به سفره ‌های آب زیرزمینی و محیط زیست انجام شد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، رضا اقتدار با اشاره به کاهش نزولات آسمانی و شرایط کم‌آبی در منطقه، اظهار داشت: متأسفانه کمبود بارش ‌ها باعث خشکی چشمه ‌ها و کاهش منابع آبی شده است و از این رو، یگان اجرایی این اداره در محدوده روستای ترقیان پارک ملی خجیر اقدام به پایش چاه‌ های آب کرد تا چاه‌ های غیرمجاز شناسایی و برخورد قانونی با متخلفان انجام شود.

وی افزود: حفر چاه ‌های غیرمجاز نه ‌تنها سفره ‌های آب زیرزمینی را نابود می‌کند، بلکه منجر به فرونشست زمین و خشک شدن چشمه ‌ها می‌شود و این مسئله پیامدهای جبران ‌ناپذیری برای محیط زیست دارد.

اقتدار خاطرنشان کرد: در این گشت ‌های میدانی، علاوه بر پایش چاه‌ های آب، وضعیت اراضی نیز بررسی شد تا از ساخت‌ و سازهای غیرمجاز و تصرف اراضی ملی جلوگیری شود.  

سرپرست اداره پارک ‌های ملی خجیر و سرخه حصار در پایان اذعان کرد: این اقدام در راستای حفاظت از منابع طبیعی و تنوع زیستی پارک ملی خجیر انجام شده و پایش ‌های مستمر در این منطقه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha