• یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404031811399
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس کل دادگستری مازندران:

وکیل قلابی در قائمشهر بازداشت شد

وکیل قلابی در قائمشهر بازداشت شد

ایسنا/مازندران رئیس کل دادگستری مازندران گفت: فردی که با غصب عنوان وکیل از مردم کلاهبرداری می کرد، با هوشیاری ماموران حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران بازداشت شد.

عباس پوریانی در این خصوص اظهار کرد: متهم با تاسیس دفتر حقوقی در قائمشهر و ادعای وکالت، از مردم کلاهبرداری‌های متعددی انجام داده است.

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه متهم دارای پروانه وکالت نبوده است، ادامه داد: مشارالیه با ادعای نفوذ در مقامات قضایی و وعده اخذ رای تضمینی، نسبت به دریافت وجوه از اشخاص مختلف اقدام کرده است.

پوریانی در ادامه اظهار کرد: در پی وصول گزارش و رصد دقیق اطلاعاتی، متهم با هوشیاری ماموران حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران دستگیر و با صدور قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شد.

رئیس کل دادگستری مازندران غصب عنوان، کلاهبرداری و ادعای نفوذ نزد مقامات قضایی را از جمله برخی عناوین اتهامی متهم عنوان و خاطرنشان کرد: تحقیقات تکمیلی در خصوص کشف زوایای دیگر پرونده و شناسایی مرتبطین احتمالی در حال انجام است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، پوریانی تاکید کرد: برخورد دستگاه قضایی استان با هرگونه مولفه فساد، جدی، قاطع و بازدارنده خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha