• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404031912142
  • خبرنگار : 50184

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی:

کرمانشاه به‌عنوان قطب منطقه‌ای غرب کشور ظرفیت‌های بی‌نظیری دارد

کرمانشاه به‌عنوان قطب منطقه‌ای غرب کشور ظرفیت‌های بی‌نظیری دارد

ایسنا/کرمانشاه دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی تاکید کرد: کرمانشاه به‌عنوان قطب و هاب منطقه‌ای غرب کشور دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری است که می‌تواند از فرصت انتخاب خود به‌عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی برای رشد و توسعه استفاده کند. 

حمیدرضا غلام‌زاده امروز (۱۹ خرداد) در همایش بین المللی کرمانشاه پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی که با حضور ۳۴ میهمان داخلی و خارجی از ۱۰ کشور و سازمان و نهاد بین المللی در کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی برای سال ۲۰۲۵، یادآوری کرد: مجمع شهرداران آسیایی هر سال براساس شاخص‌هایی سه شهر را در حوزه‌های گردشگری، محیط زیست و فرهنگی به عنوان شهرهای آسیایی انتخاب می‌کند. 

وی ادامه داد: برای سال ۲۰۲۵ شهرهای زیادی در هر سه حوزه کاندیدا بودند که در حوزه فرهنگی کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی انتخاب شد. 

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی با اشاره به برخی شاخص‌هایی که موجب شد کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی انتخاب شود، گفت: کرمانشاه یکی از شهرهای خلاق خوراک دنیاست، تنوع اقلیمی و قومیتی دارد و در حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی بسیار غنی است و پیشینه شاهنامه خوانی هم در آن قوی است. 

وی با بیان اینکه لازم بود تا پس از این انتخاب، ظرفیت‌های فرهنگی کرمانشاه معرفی شود، عنوان کرد: به همین منظور این همایش با حضور میهمانان داخلی و خارجی تدارک دیده شده‌ است. 

غلام زاده تاکید کرد: انتخاب یک شهر به عنوان پایتخت فرهنگی این فرصت را در اختیار آن شهر قرار می‌دهد تا نه‌تنها در تعاملات فرهنگی، بلکه در حوزه های مختلف دیگر ارتباطات خود را با شهرهای دیگر افزایش دهد. 

وی خاطرنشان کرد: برای معرفی هرچه بیشتر کرمانشاه و ایجاد این تعاملات بین المللی با دیگر شهرهای آسیایی باید همه دستگاه‌های ذیربط در استان در کنار شهرداری قرار بگیرند. 

نادر نوروزی شهردار کرمانشاه نیز در این نشست، به برگزاری همایش بین المللی کرمانشاه پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی اشاره کرد و گفت: در این همایش با دعوت از سفرا و نمایندگانی از کشورهای مختلف تلاش داریم تا در موضوعات مختلف فرهنگی، اقتصادی، گردشگری، صادرات و علمی به تبادل نظر و تجربه بپردازیم. 

وی تاکید کرد: در این همایش پیشنهاداتی برای تقویت همکاری‌های مشترک بین کرمانشاه با شهرهای آسیایی طرح می‌شود که آنها را در مجمع شهرهای آسیایی مطرح خواهیم کرد. 

شهردار کرمانشاه تاکید کرد: کرمانشاه به واسطه اینکه قطب غرب ایران و هاب حوزه‌های مختلف است، می‌تواند روابط اقتصادی و فرهنگی خود را با کشورهای آسیایی بیشتر کند. 

ایمان درخشی رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه نیز از ظرفیت‌های مهم کرمانشاه گفت و افزود: کرمانشاه شهر خلاق خوراک در دنیاست و تنوع آب و هوایی و اقلیم چهار فصل آن باعث شده تا سفره‌های مردم این شهر رنگین باشد. 

وی تاکید کرد: هدف از برگزاری این همایش معرفی تاریخ، فرهنگ و توانمندی‌های کرمانشاه است.

سفیر مالزی، سفیر برونئی، سفیر و رایزن فرهنگی سفارت ازبکستان، سفیر بنگلادش، سرکنسول مغولستان، رایزن فرهنگی سفارت تاجیکستان، کاردار سریلانکا، معاون دبیرکل اکو، رییس بخش مدیریت پروژه و مدیر گردشگری اکو، معاون شهردار و مدیریت مدرسه فنی و هنری شهر دوشنبه تاجیکستان، دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی، معاون روابط خارجی یونسکو، مسئول امور انجمن ها و باشگاه های یونسکو، مدیر گروه علوم اجتماعی و انسانی یونسکو، مدیر سازمان های بین‌المللی و سفارت های مجمع شهرداران آسیایی از جمله میهمانان حاضر در این همایش سه روزه هستند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha