• یکشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404032516253
  • منبع : نمایندگی اردبیل

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل:

کمبودی در تولید و عرضه مرغ وجود ندارد

کمبودی در تولید و عرضه مرغ وجود ندارد

ایسنا/اردبیل سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: استان اردبیل قطب تولید گوشت سفید است و هیچ کمبودی در تولید و عرضه مرغ وجود ندارد.

علی حسین احدی عالی ۲۵ خرداد در بازدید از کشتارگاه مرغ در اردبیل با اشاره به تولید سالانه ۵۴ هزار تن گوشت مرغ در استان، اظهار کرد: استان اردبیل نقش کلیدی و شاخصی در تولید گوشت سفید مرغ در سطح کشور برعهده دارد. نیاز داخلی استان به این فرآورده حدود ۳۵ هزار تن است و الباقی مازاد بر نیاز داخل به‌عنوان استان معین به دیگر استان‌ها ارسال می‌شود.

وی افزود: استان‌های آذربایجان شرقی، زنجان، تهران و قزوین از مرغ‌های تولیدی این استان استفاده می‌کنند.

رمضانپور، بازرس کل استان اردبیل نیز هدف از این بازدید را بررسی وضعیت تولید و عرضه مرغ اعلام کرد و گفت: خوشبختانه وضعیت تولید و عرضه گوشت مرغ رضایت‌بخش است و سربازان امنیت تولید در راستای تامین مایحتاج مردم تلاش می‌کنند.

وی ضمن قدردانی از تلاشگران عرصه تولید، بر جدیت و اهتمام لازم درباره تامین و برقراری امنیت غذایی مردم تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha