• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404032717674
  • خبرنگار : 50184

بازگشت اولین گروه حجاج کرمانشاه به صورت هوایی - زمینی

بازگشت اولین گروه  حجاج کرمانشاه به صورت هوایی - زمینی

ایسنا/کرمانشاه مدیر حج و زیارت استان کرمانشاه از بازگشت اولین گروه حجاج کرمانشاهی به استان به‌ صورت هوایی- زمینی از طریق کشور عراق و مرز مهران خبر داد.

سعید کریمی خو در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اتمام مراسم حج تمتع ۱۴۰۴ در روزهای گذشته، اظهار کرد: از استان کرمانشاه ۸۵۰ زائر در قالب شش کاروان -سه کاوران اهل سنت و سه کاروان شیعه - به حج امسال اعزام شده بودند که قرار بود طی روزهای ۲۵ و ۲۶ خرداد از طریق فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی به کرمانشاه بازگردند. 

وی افزود: باتوجه به حملات تروریستی رژیم جنایتکار صهیونیستی و لغو تمامی پروازها، بازگشت حجاج به تعویق افتاد. 

مدیر حج و زیارت استان کرمانشاه تصریح کرد: پس از وقوع این شرایط، با برنامه‌ریزی مسئولان حج و زیارت کشور و همراهی مسئولان عربستان و عراق مقرر شد حجاج در قالب یک بسته هوایی - زمینی به کشور بازگردند. 

وی افزود: حجاج کشورمان از طریق هوایی از مدینه به شهر مرزی عرعر منتقل شده و از آنجا از طریق زمینی وارد خاک عراق شدند و در این کشور پس از زیارت اماکن مقدسه کربلا و نجف و توقف کوتاه، از طریق مرزهای زمینی به کشور بازگشتند. 

کریمی خو اضافه کرد: حجاج کرمانشاهی جزء اولین گروه‌ها برای بازگشت به کشور بودند و شب گذشته(۲۷ خرداد) سه کاروان از حجاج استان از طریق مرز مهران وارد کشور شدند و هم‌اکنون نیز وارد استان شده‌اند. 

وی در پایان گفت: طی روزهای آینده مابقی حجاج کرمانشاهی نیز به این شکل به استان باز خواهند گشت. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۷ ۱۷:۲۵

اینکه بازگشت حجاج کرمانشاهی بعلت شرایط موجود از طریق زمینی و از طریق کشور عراق صورت می گیرد راهکار خوبی است