• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404032718092
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

نامه وزیر بهداشت به مجامع بین‌المللی و درخواست محکومیت و توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران

نامه وزیر بهداشت به مجامع بین‌المللی و درخواست محکومیت و توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در نامه ای به دکتر آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، دکتر تدروس آدهانوم، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت و دکتر حنان بلخی، مدیر دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، خواستار محکومیت و توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران شد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام وبدا، در متن کامل این نامه آمده است:«جناب آقای دکتر آنتونیو گوترش، دبیر کل محترم سازمان ملل متحد جناب آقای دکتر تدروس آدهانوم، دبیرکل محترم سازمان جهانی بهداشت سرکار خانم دکتر حنان بلخی، مدیر محترم دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت

با سلام و احترام؛

ضمن ابراز نگرانی شدید از تهاجم ددمنشانه و تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران به استحضار میرساند حملات مکرر به مناطق مسکونی و زیر ساختهای کشور به ویژه زیر ساختهای بهداشتی و درمانی در ایران علاوه بر تهدید جان و مال هزاران نفر به خصوص غیرنظامیان بی گناه، تأثیرات مخرب و غیرقابل جبرانی بر وضعیت بهداشت عمومی روانی و اجتماعی مردم داشته است.

متأسفانه در این تهاجمات تا این لحظه ۱۴۸۱ نفر که بیشتر آنها کودکان و زنان می باشند مصدوم و شهید شده اند ،همچنین حملات به تأسیسات هسته ای نه تنها جان شهروندان غیر نظامی ایران را در معرض تهدید مستقیم قرار داده بلکه خطر وقوع فاجعه پرتوی را نیز در سطح منطقه به دنبال خواهد داشت. این اقدامات، نه تنها نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بین المللی ،است بلکه وضعیت سلامت جسمی و روانی مردم ایران را در معرض تهدید جدی قرار داده است.

در این شرایط بحرانی از سازمان ملل متحد سازمان جهانی بهداشت دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت انتظار میرود که با توجه به مسئولیت خطیر آن سازمان در عرصه سلامت جهانی به فوریت برای محکومیت این حملات اقدام نموده و از ابزارهای دیپلماتیک خود برای فشار به رژیم صهیونیستی به منظور توقف این تجاوزات و تشدید بحرانهای انسانی و بهداشتی در جمهوری اسلامی ایران استفاده نماید.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha