• پنجشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404040503237
  • خبرنگار : 51046

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان مطرح کرد

«عدالت فضایی» و «ارتقای کیفیت»، دو اولویت اصلی آموزش و پرورش ایلام

«عدالت فضایی» و «ارتقای کیفیت»، دو اولویت اصلی  آموزش و پرورش ایلام

ایسنا/ایلام مدیرکل آموزش‌وپرورش استان ایلام از دو محور «نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی» و «کیفیت‌بخشی» به‌عنوان اولویت‌های اصلی نظام مسائل آموزش‌وپرورش استان نام برد.

 نشست مشترک مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت آموزش‌وپرورش استان ایلام و شورای معاونین اداره کل روز پنج‌شنبه ۵ تیر با حضور رئیس مجمع نمایندگان استان، در محل اداره‌کل آموزش‌ و پرورش برگزار شد.

ایرج زینی‌وند مدیرکل آموزش‌وپرورش استان ایلام امروز پنجشنبه ۵ تیر در این نشست ضمن ارائه گزارشی از وضعیت نظام تعلیم‌ و تربیت در مقاطع مختلف تحصیلی گفت: نهضت حذف مدارس سنگی، اجرای طرح توانمندسازی معلمان، تولیدی‌سازی هنرستان‌ها، توسعه مراکز جامع سلامت دانش‌آموزی، اجرای طرح «حامی»، افتتاح اتاق هوش مصنوعی و تقویت پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی، بخشی از برنامه‌های این اداره‌کل برای تحقق این دو محور اصلی است.

وی همچنین به برخی چالش‌ها و مشکلات موجود در نظام آموزشی استان اشاره کرد و افزود: عدم پوشش یکسان پیش‌دبستانی در مناطق دو زبانه، پرونده‌های باز پاداش خدمت فرهنگیان در دیوان عدالت اداری، فرسودگی فضاهای آموزشی و ورزشی، کمبود نیروهای خدماتی، ضرورت تسریع در احداث مسکن فرهنگیان، کمبود اعتبار برای ساماندهی سرویس مدارس، عدم تناسب تعداد اردوگاه‌های دانش‌آموزی با جمعیت دانش‌آموزان استان، و لزوم احداث دهکده ورزشی دانش‌آموزی از جمله مسائل مهمی است که نیاز به حمایت و پیگیری جدی دارد.

اسدالله چراغی رئیس مجمع نمایندگان استان ایلام در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با قدردانی از تلاش‌های مجموعه آموزش‌ و پرورش استان، گفت: آموزش‌ و پرورش همواره جزو اصلی‌ترین دغدغه‌های مجلس و دولت بوده و مسیر توسعه کشور بدون توجه به این بخش ممکن نیست.

وی خواستار تشکیل یک تیم منسجم برای اولویت‌بندی مسائل آموزش‌ و پرورش استان شد و افزود: نمایندگان استان آمادگی دارند با تمام ظرفیت‌های قانونی و اجتماعی برای حل مشکلات این حوزه همکاری کنند. همچنین برای دعوت از اعضای کمیسیون آموزش مجلس و مسئولان وزارتخانه به استان ایلام جهت بررسی میدانی مسائل، آمادگی کامل داریم.

چراغی همچنین با اشاره به ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی در اختیار نمایندگان، اظهار کرد: تلاش خواهیم کرد با هماهنگی و برنامه‌ریزی، آموزش‌وپرورش را در اولویت استفاده از این ظرفیت قرار دهیم.

بازدید از پروژه احداث دهکده ورزشی دانش آموزی  

در حاشیه حضور نماینده مجلس شورای اسلامی در جمع مسئولان آموزش و پرورش از پروژه احداث دهکده ورزشی دانش آموزی مرکز استان هم بازدید به عمل آمد.

 این دهکده ورزشی دانش آموزی با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان و پیشرفت ۳۰ درصدی در زمینی به مساحت ۴۰ هزارمتر مربع درحال ساخت و تکمیل است.

 این مجتمع می تواند جهت برگزاری و میزبانی از مسابقات ورزشی استانی، کشوری و بین المللی با توجه به ظرفیت همسایگی با کشور عراق مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha