• شنبه / ۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404040704202
  • خبرنگار : 50117

یک عضو جامعه روحانیت مبارز:

تقویت بنیه دفاعی ضامن امنیت کشور است/ شهید بهشتی شخصیتی منضبط بود

تقویت بنیه دفاعی ضامن امنیت کشور است/ شهید بهشتی شخصیتی منضبط بود

ایسنا/اصفهان یک عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: جامعه اسلامی ایران باید بسیج شود و شبکه‌های نفوذ در ادارات و نقاط مختلف کشور را پاکسازی کند و اگر نتوانیم این پاکسازی را انجام دهیم باز هم با معضلات زیادی در کشور مواجه می‌شویم.

احمد سالک در گفت‌وگو با ایسنا درباره مقارن شدن تشییع شهدای حمله رژیم صهیونیستی با حادثه شهادت آیت‌الله بهشتی در روز ۷ تیر ۱۳۶۰ اظهار کرد: نکته اولی که از اهمیت زیادی برخوردار است تقویت بنیه‌های اتحاد و وحدت امت حول محور ولایت است و از این جنگ تحمیلی باید برای اتحاد هر چه بیشتر در جامعه بهره ببریم تا ملت ایران مانند همیشه سرافراز شود. باید مسئولان راهکارهایی در نظر بگیرند که وضعیت معیشتی مردم بهبود یابد و بیکاری در کشور رفع شود. همچنین باید بنیه‌های دفاعی و نظامی ایران هرچه بیشتر تقویت شود و اگر به این مهم توجه نکنیم دشمن افراد بیشتری را در کشور به شهادت می‌رساند.

وی افزود: نکته دومی که باید به آن دقت زیادی کنیم شناخت دشمن است و وقتی دشمن را به‌خوبی شناختیم غفلت نکنیم که اگر غفلت کنیم باز هم شبکه‌های نفوذ به امنیت کشور ضربه می‌زنند. جامعه اسلامی ایران باید بسیج شود و شبکه‌های نفوذ در ادارات و نقاط مختلف کشور را پاکسازی کند و اگر نتوانیم این پاکسازی را انجام دهیم باز هم با معضلات زیادی در کشور مواجه می‌شویم. باید این عناصر نفوذی توسط دستگاه‌های امنیتی شناسایی شوند تا کشور در آرامش باشد.

این عضو جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: نکته بعدی که باید به آن توجه کنیم این است که نباید دچار تخلیه اطلاعلاتی شویم، چراکه منافقین و عناصر صهیونیستی بسیج شده‌اند تا اطلاعات دقیقی از مراکز مورد حمله کسب کنند که همگان باید به این مهم توجه کرده و تخلیه اطلاعاتی نشوند. بنابراین باید انضباط کامل خود را حفظ کنیم و با سازمان‌دهی داخلی جلوی نفوذ دشمنان را بگیریم. همچنین اطاعت و تسلیم بودن در برابر رهبری را باید تقویت و از دستورات دینی پیروی کنیم تا تقوا و ایمان مردم بالاتر رود و صدق نیت داشته باشیم تا پیروز شویم.

سالک درباره حادثه ۷ تیر ۱۳۶۰ خاطرنشان کرد: بی‌تردید شهیدِ مظلوم آیت‌الله بهشتی مصداق شخصیتی بود که توأم با انضباط کامل و در برابر ولی‌فقیه زمانِ خود تسلیم کامل بود و با اطاعت از خدا با اخلاص عمل می‌کرد. شهید بهشتی تا تاریخ اسلام وجود دارد زنده است و ایشان یک ملت برای ملت بودند. شهید بهشتی ذوب در ولایت بود. در اوایل انقلاب که هجمه‌های زیادی از سوی بنی‌صدر نسبت به شهید بهشتی بود به ایشان گفتیم که از خودتان دفاع کنید، شهید بهشتی جواب من را این‌گونه دادند: «خدا باید دفاع کند من چه کسی هستم که دفاع کنم». تکیه بر قدرت لایزال الهی این توان را به ایشان داده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha