نورالدین درمنان، شنبه هفتم تیرماه در جلسه پدافند غیرعامل شهرستان خرمآباد که در محل فرماندهی نیروی انتظامی لرستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا، بیان کرد: با توجه به دستور استاندار لرستان و حسب تقاضای نیروهای مسلح از جمله نیروی انتظامی استان، همه امکانات ادارات شهرستان براساس ضوابط در اختیار نیروهای مسلح باید قرار گیرد.
وی ادامه داد: براین اساس همه مصممیم و تلاش مجموعه نیروهای مسلح را درک کردیم و با تمام توان، همراه و همگام این فرزندان غیور سرزمینمان خواهیم بود.
فرماندار مرکز لرستان بیان کرد: معتقدم سندی که تنظیم، امضا و مصوب شده حتما باید عملیاتی شود.
درمنان در خصوص اتفاقات اخیر و تجاوزی که رژیم اشغالگر صهیونیستی با حمایت همه سردمداران جهان و در راس آنها آمریکای جنایتکار انجام شد، تصریح کرد: این جنگی ترکیبی و عجیب و تمام عیار بود که ابعاد آن بعداً مشخص خواهد شد.
وی اضافه کرد: به لطف الهی، رهبری مدبرانه و بیبدیل حکیم فرزانه رهبر معظم انقلاب در مدیریت بحران، خون پاکترین جوانان و فرزندان عزیزمان و همدلی و انسجام مردم بصیر و وطندوست کشور، این توطئه دشمنان نقش برآب شد.
فرماندار خرمآباد بیان کرد: امروز فرصتی مهیا شده تا همه در کنار هم باشیم و از نیروهای مسلح حمایت کنیم.
درمنان یادآور شد: حسب تقاضای نیروهای مسلح (سپاه، ارتش و نیروی انتظامی) همه امکاناتی که در مجاری قانونی امکان واگذاری دارند در اختیار این عزیزان قرار میگیرد و این امر در شورای تأمین مصوب شده است.
انتهای پیام
نظرات