• یکشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404040805115
  • خبرنگار : 71342

دارا حیایی روی صحنه می‌رود

دارا حیایی روی صحنه می‌رود

تماشاخانه ملک با اجرای نمایش «شب امتحان» از تاریخ دهم تیرماه مجددا فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تماشاخانه‌،این نمایش که به دلیل جنگ تحمیلی اجراهای خود را تعطیل کرد، پس از دو هفته بار دیگر به صحنه خواهد رفت.
نمایش «شب امتحان» به نویسندگی و کارگردانی روح الله صدیقی، تهیه‌کنندگی پوریا آجیده اجرا می‌شود و مجری طرح آن، ایمان یزدی است.
«شب امتحان» روایتگر ماجراهای یک خانه دانشجویی در دهه هفتاد است؛ جایی که شب امتحان، برای چند دانشجوی ساکن خانه، به شبی متفاوت و پرالتهاب تبدیل می‌شود.
بازیگران این نمایش دارا حیایی، کیسان دیباج، فرید توکلی، حسین ثمری، شیما جعفرزاده، مازیار زحمتکش، امیرعلی فرزانه، آرمان محمدی، ساناز محمدعلی‌ها هستند و با حضور فرزاد ونکی و سالار دریامج هستند.

این نمایش هر شب ساعت ۲۱:۳۰ و به مدت یک ساعت روی صحنه می‌رود.

دارا حیایی روی صحنه می‌رود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha