• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404040905335
  • خبرنگار : 50653

دستورالعمل‌های بهداشتی برای عزاداری محرم در اصفهان/ سلامت نذری‌ها در اولویت است

دستورالعمل‌های بهداشتی برای عزاداری محرم در اصفهان/ سلامت نذری‌ها در اولویت است

ایسنا/اصفهان مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان بر اهمیت استفاده از آب سالم و ظروف مناسب تأکید کرد و گفت: از هیئت‌های مذهبی خواستارم تا با رعایت نکات بهداشتی از بروز مسمومیت‌های غذایی جلوگیری کنند.

سید مهدی میرجهانیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: هرسال با توجه به شرایط موجود در زمینه مواد غذایی، وزارت بهداشت و مراکز بهداشتی استان اصفهان، دستورالعمل‌هایی را برای نگهداری و عرضه مواد غذایی در مراسم عزاداری ابلاغ می‌کنند. این دستورالعمل‌ها شامل شرایط نحوه فرآوری مواد غذایی، پخت، عرضه، حمل و نگهداری مواد غذایی است که باید توسط مغازه‌های عرضه‌کننده رعایت شود.

وی افزود: در این راستا، تأکید ویژه‌ای بر استفاده از آب سالم و بهداشتی در مراسم عزاداری وجود دارد، همچنین موارد ایمنی و تهویه مناسب محل برگزاری مراسم نیز به هیئت‌های مذهبی آموزش داده شده است. جلسات مشترکی با این هیئت‌ها برگزار شده تا نکات لازم در خصوص تهویه مناسب و شرایط برگزاری مراسم منتقل شود. بازرسان ما نیز این موارد را دوباره کنترل می‌کنند.

مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه از جمله نکات مهم در این دستورالعمل، استفاده از ظروف مناسب برای نگهداری و عرضه مواد غذایی است، ادامه داد: به هیئت‌ها و موکب‌داران توصیه شده که از ظروف پلی‌استایرن (PS) چه به نوع حالت شفاف و چه نوع فوم سفید برای غذاهای داغ و چرب استفاده نشود و ظروف سلولزی، فویل آلومینیومی و ظروف گیاهی برای غذاهای داغ و چرب استفاده کنند. در صورت نیاز به استفاده از بشقاب‌های ملامین یا چینی، آموزش‌های لازم نیز ارائه شده است.

میرجهانیان یکی از چالش‌های اصلی در این ایام را جلوگیری از فساد مواد غذایی دانست و تصریح کرد: با توجه به افزایش دمای گرم در روزها و شب‌های عزاداری، نگهداری نادرست مواد غذایی می‌تواند منجر به مسمومیت شود. سال گذشته، مواردی از مسمومیت به‌دلیل نگهداری نادرست گزارش شد که این موضوع باعث شده تا استانداری و فرمانداری اقدامات لازم را برای آموزش و کنترل شرایط نگهداری مواد غذایی انجام دهند.

وی در پایان یادآور شد: به مردم توصیه می‌شود که نذری‌ها را در ظروف مناسب نگهداری کنند و از قرار دادن آنها در یخچال به مدت طولانی خودداری نمایند. گرما می‌تواند بر کیفیت مواد غذایی تأثیر بگذارد و سلامت افراد را به خطر بیندازد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha