• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404041006107
  • خبرنگار : 71649

عضو شورای شهر تهران عنوان کرد

پارکینگ‌ها باید پیوست پدافندی داشته باشند/ لزوم آمادگی بیشتر مجموعه‌های زیرسطحی از جمله متروها به عنوان پناهگاه

پارکینگ‌ها باید پیوست پدافندی داشته باشند/ لزوم آمادگی بیشتر مجموعه‌های زیرسطحی از جمله متروها به عنوان پناهگاه

رئیس کمیته شفافیت شورای شهر تهران با اشاره به تشکیل فوری ستاد مدیریت بحران پس از حملات اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: مدیریت بحران شهرداری تهران با وجود نداشتن وظیفه قانونی در قبال مسائل جنگی، تمام‌قد برای ارائه خدمات به شهروندان آسیب‌دیده وارد عمل شد و اکنون برنامه‌هایی برای اسکان موقت، جبران خسارت‌ها و تقویت پناهگاه‌های شهری را در دست اجرا دارد.

احمد صادقی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به سرعت ستاد مدیریت بحران تشکیل شد، اظهارکرد: همه دستگاه‌ها شامل  مجموعه‌های درون شهرداری و دستگاه‌های دیگر دور میز جمع شدند؛ شهرداری تهران تنها دستگاهی است که در حوزه‌های مختلف مستقیم با مردم سر و کار دارد. قانون، مسئله جنگ و مسائل اجتماعی را بر عهده مدیریت بحران قرار نداده است؛ اما مدیریت بحران طی این چند وقت پذیرفت با وجود اینکه این موضوع را به عهده ندارد، تمام خدمات را به مردم آسیب دیده ارائه دهد.

وی ادامه داد: ساختمان‌های آسیب دیده دسته بندی شده و شهرداری خود را موظف می‌داند امکانات را در اختیار مردم قرار دهد. شهرداری تهران موظف شده به هر کدام از شهروندان آسیب دیده کمک کند و حل مشکل تخریب نما یا خورد شدن شیشه ساختمان را انجام می‌دهد. با دولت هماهنگ شدیم و به طرفیت از دولت پذیرفتیم این کار را انجام دهیم.

رئیس کمیته شفافیت و هوشمندسازی شورای شهر تهران عنوان کرد: هماهنگی بین شهرداری، بنیاد مسکن، مجموعه نظام مهندسی ایجاد شده تا برآورد خسارت شود و جبران خسارت به دولت گزارش می‌شود. هماهنگی شده تا به کسانی که امکان استفاده از خانه‌هایشان را ندارند، اسکان موقت داده شود.

وی با اشاره به وضعیت پناهگاه‌های شهر تهران گفت: ما یک سری پناهگاه‌های زیرسطحی داریم. شاید در کوتاه مدت امکان فراهم کردن پناهگاه‌های جنگی را در سطح شهر نداشته باشیم؛ اما در بلند مدت بایستی فکر مناسبی کنیم و مجموعه‌هایی مثل پارکینگ‌ها پیوست پدافندی داشته باشد تا بتوانیم پناهگاه‌ها را در این محل‌ها تأمین کنیم. حتی آمادگی بیشتری باید برای مجموعه‌های زیرسطحی مثل متروها ایجاد کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha