• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۹
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404041006698
  • خبرنگار : 50552

بازداشت کلاهبردار خودرویی در قزوین

بازداشت کلاهبردار خودرویی در قزوین
عکس: آرشیو

ایسنا/قزوین جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری یک نفر را که به بهانه واگذاری خودروی خارج از نوبت از شهروندان ۴۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود دستگیر کردند.

سرهنگ علی‌اصغر جمالی اظهار کرد: در پی وصول شکایت تعداد ۱۱ نفر از شهروندان از فردی به هویت معلوم مبنی بر کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع، پیگیری آن بصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت.

وی افزود: با انجام تحقیقات از شکات پرونده مشخص شد متهم مذکور تحت عنوان سرمایه‌گذاری به بهانه واگذاری خودروی خارج از نوبت از شهروندان کلاهبرداری و مبلغ ۴۰ میلیارد ریال پول اخذ کرده و پس از عدم توانایی در تحویل خودروها متواری شده است. 

بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، جانشین فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: در همین راستا با بکارگیری منابع و مخبرین و انجام اقدامات اطلاعاتی، مخفیگاه متهم شناسایی و وی طی عملیات پلیسی دستگیر شد.

به گزارش ایسنا، جمالی اظهار کرد: متهم در تحقیقات پلیسی به ۱۱ فقره کلاهبرداری به ارزش ۴۰ میلیارد ریال اعتراف کرده و با صدور قرار از سوی مقام قضائی روانه زندان شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه افراد می‌توانند موارد مشکوک را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند، تأکید کرد: آموزش مستمر و آگاهی‌بخشی به شهروندان در زمینه اقدامات پیشگیرانه بسیار مؤثر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha