• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404041107522
  • خبرنگار : 30189

تجدید پیمان با شهدای اقتدار ایران در مصلی تهران

وزیر جهاد کشاورزی: استقلال و عزت هزینه دارد/ جنگ حق و باطل ادامه خواهد داشت

وزیر جهاد کشاورزی: استقلال و عزت هزینه دارد/ جنگ حق و باطل ادامه خواهد داشت

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ترور دانشمندان و فرماندهان کشور گفت: آرمان‌های انقلاب اسلامی پس از چهار دهه هنوز برای برخی در دنیا قابل پذیرش نیست، اما ملت ایران هرگز زیر یوغ استکبار نخواهد رفت.

به گزارش ایسنا، نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی،بعد از ظهر چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ در حاشیه آیین بزرگداشت شهدای اقتدار با بیان اینکه استقلال و زندگی با عزت هزینه دارد، اظهار کرد: دشمنان با ترور فرماندهان و دانشمندان ما به دنبال تضعیف آرمان‌های ملت ایران بودند، اما پس از چهل و چند سال هنوز نتوانسته‌اند این حقیقت را بپذیرند که ملت ایران راه خود را ادامه خواهد داد.

وی افزود: برخی قدرت‌های جهانی می‌خواهند تمام دنیا زیر سلطه آن‌ها باشد، اما نه مکتب ما، نه ایدئولوژی انقلاب اسلامی و نه فرهنگ و تمدن ایرانی‌اسلامی اجازه نمی‌دهد که ما زیر یوغ استکبار جهانی قرار بگیریم.

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تداوم مبارزه حق علیه باطل خاطرنشان کرد: این نبرد تاریخی میان حق و باطل همواره وجود داشته و خواهد داشت. ملت ایران با الهام از خون شهدا و با اقتدار راه خود را در پیش گرفته و هرگز از آرمان‌هایش عقب‌نشینی نخواهد کرد.

نوری قزلجه با تجلیل از مقام شهدای اقتدار، تصریح کرد:هویت امروز ما مدیون فداکاری‌های این عزیزان است و ما همچنان با عزت و سربلندی در مسیر پیشرفت و استقلال کشور گام برخواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha