مهرداد شریفی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به وضعیت قطعی آب در برخی نقاط خوزستان، درباره وضعیت بهداشت آب، اظهار کرد: آب سالم، آبی است که رنگ، بو و طعم نداشته و عاری از عوامل بیماریزا باشد.
وی افزود: با توجه به شرایط خشکسالی و پایین بودن دبی آب رودخانهها و شستوشو نشدن به موقع مخازن، کدورت آب بالا است و شاید طعم و بوی آن، مطلوب شهروندان خوزستانی نباشد اما آنچه در حوزه سلامت مهم است، عاری بودن آب از نظر عوامل بیماریزا است.
شریفی گفت: بر اساس آخرین اطلاعات در حوزه شهری اهواز، میزان مطلوبیت میکروبی آب از نظر عوامل بیماریزا، ۹۶ تا ۹۷ درصد مطلوب است و حدود ۳ تا ۴ درصد، مطلوبیت لازم را نداشته که در این باره، مداخلههای لازم بهداشتی انجام شده است.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان در خصوص وجود بو و کدورت آب، گفت: ممکن است آب از نظر عوامل بیماریزا، مطلوب باشد اما مورد تایید ذائقه شهروندان نباشد.
وی با اشاره به آبرسانی با تانکر در برخی از نقاط روستایی تصریح کرد: در حوزه روستایی، مشکلات آب بسیار بیشتر است و کدورت آب بالا است و مردم به صورت شبانهروزی آب ندارند و باید زیرساختهای تامین آب فراهم شود.
شریفی با تاکید بر لزوم رعایت مصرف بهینه آب سالم بیان کرد: ۳۵۰ کارشناس بهداشت محیط در استان خوزستان، کنترل کیفی آب را بر عهده دارند و هر جا مشکلی رخ دهد، در کوتاهترین زمان ممکن، مساله به مسئولان حوزه آب و فاضلاب و فرماندار اطلاعرسانی و اقدامات لازم انجام میشود.
وی افزود: با وجود اینکه خوزستان بومی بیماریهای منتقله از آب و غذا است اما با اقدامات انجامشده، از ابتدای امسال تاکنون مورد خاصی از بیماری التور (وبا) نداشتهایم.
انتهای پیام
نظرات