• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404041710021
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس مرکز تحقیقات آذربایجان شرقی:

روش‌های علمی، کلید بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است

روش‌های علمی، کلید بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی بر نوآوری در تغذیه گیاهی تأکید کرد و گفت: استفاده از روش‌های علمی، کلید بهبود کیفیت محصولات است.

احمد بایبوردی روز سه‌شنبه ۱۷ تیر در جلسه‌ای با حضور علی نجفی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر، باغداران و کشاورزان پیشرو این شهرستان، به بررسی مسائل و چالش‌های موجود در حوزه کشاورزی پرداخت.

وی بر اهمیت استفاده از روش‌های علمی و نوین در بهبود کیفیت محصولات تأکید و بیان کرد: تغذیه صحیح گیاهی یکی از عوامل کلیدی در افزایش عملکرد و کیفیت محصولات است و ما باید با استفاده از دانش روز، به کشاورزان کمک کنیم تا بتوانند به بهترین نحو از منابع خود بهره‌برداری کنند.

وی ارتباط نزدیک بین کشاورزان و مرکز تحقیقات را اولویت دانست و افزود: ما باید به عنوان یک پل ارتباطی بین علم و اجرا عمل کنیم تا کشاورزان بتوانند از دانش و تجربیات همکاران تحقیقاتی بهره‌مند شوند. همچنین در مرکز تحقیقات آماده‌ایم تا با ارائه مشاوره‌های فنی و علمی، به کشاورزان در حل مشکلاتشان کمک کنیم.

در ادامه این نشست، مسائل و مشکلات کشاورزان بحث و بررسی شد و باغداران انتظارات خود را بیان کردند؛ بایبوردی نیز در پاسخ به مشکلات از افزایش نفوذ دانش، ارائه طرح‌های توسعه‌ای کاربردی و همکاری‌های بیشتری با کشاورزان، خبر داد.

وی همچنین در حین بازدید از مزارع شهرستان اهر، توصیه‌های فنی و علمی را به کشاورزان ارائه و بر لزوم رعایت اصول علمی در کشت و کار تاکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان،این دیدار به عنوان گامی موثر در راستای تقویت همکاری‌ها و هم‌افزایی بین مرکز تحقیقات و کشاورزان شهرستان اهر تلقی شد و امید است که نتایج آن به بهبود شرایط کشاورزی و افزایش تولیدات در این منطقه منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha