• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404041710346
  • منبع : جمعیت هلال احمر

۶۷۴ حادثه در یک هفته/ امدادرسانی هلال احمر به بیش از دو هزار نفر در سراسر کشور

۶۷۴ حادثه در یک هفته/ امدادرسانی هلال احمر به بیش از دو هزار نفر در سراسر کشور

معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر از ثبت ۶۷۴ مورد حادثه در بازه زمانی ۷ تا ۱۳ تیرماه ۱۴۰۴ درکشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدحسین کبادی با اشاره به حجم عملیات‌های انجام‌شده در هفته گذشته اظهار کرد: در مجموع، ۲۲۶۸ نفر از خدمات امدادی بهره‌مند شده‌اند که از این تعداد، ۳۵۹ نفر به مراکز درمانی منتقل شده، ۳۷ نفر توسط تیم‌های امداد و نجات به‌ صورت فنی نجات یافته‌اند و ۹ نفر نیز به‌صورت اضطراری اسکان داده شده‌اند.

وی ادامه داد: در این مدت همچنین ۷۶۵ نفر اقلام امدادی دریافت کرده‌اند و ۱۰۵۳ نفر نیز به‌صورت سرپایی درمان شده‌اند. علاوه بر این، انتقال ۱۷ نفر به مناطق امن نیز در عملیات‌های مختلف ثبت شده است.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات با اشاره به نوع حوادث وقوع‌ یافته تصریح کرد: ۶۳ درصد از حوادث ثبت‌ شده مربوط به حوادث ترافیکی بوده‌ است که بیشترین تعداد در استان اصفهان با ۴۹ حادثه، استان گلستان با ۳۹ حادثه و استان مازندران با ۳۶ حادثه گزارش شده است.

کبادی در ادامه افزود: از نظر آمار بیشترین مصدومان انتقال‌ یافته به مراکز درمانی نیز به ترتیب مربوط به گلستان با ۳۷ نفر، مازندران با ۳۵ نفر و اصفهان با ۳۴ نفر بوده‌است.

وی همچنین با اشاره به حوادث کوهستانی گفت: ۴ درصد از حوادث ثبت‌ شده مربوط به مناطق کوهستانی بوده که بیشترین آن‌ها در البرز با ۴ حادثه و در استان‌های آذربایجان شرقی، فارس، کرمان و لرستان هر کدام با ۳ حادثه رخ داده است. همچنین استان‌های اردبیل، کرمان و لرستان هرکدام با ۵ حادثه‌دیده و البرز با ۴ حادثه‌دیده بیشترین آمار آسیب‌دیدگان کوهستانی را داشته‌اند.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان امداد و نجات، معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر در پایان با اشاره به استان‌های دارای بیشترین میزان وقوع حادثه خاطرنشان کرد: در این هفته، استان مازندران با ۱۰۱ حادثه، اصفهان با ۶۱ حادثه و گلستان با ۵۵ حادثه در صدر استان‌های پرحادثه کشور قرار گرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha