عبدال دیانتی نسب در تشریح این خبر گفت: یگان حفاظت پارک ملی دنا(محدوده سردسیر)، در ادامه نظارت های شبانه روزی و پایش مستمر مناطق تحت حفاظت و مدیریت خود در ضلع شمالی(پادنا) ۲ نفر متخلف شکار یک قلاده خوک وحشی را دستگیر و اعمال قانون کردند.
وی اظهارکرد: مامورین یگان حفاظت پارک ملی دنا در ضلع جنوبی با دریافت گزارشی از شکار کل و با اطمینان از صحت و سقم گزارش، طی هماهنگی با مقام قضایی شهرستان دنا و اخذ دستور بازرسی، از منزلی در یکی از روستاهای حاشیه مناطق تحت مدیریت، مقداری از گوشت یک راس کل شکار شده را کشف و ضبط کردند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در شهرستان باشت یگان حفاظت این شهرستان ۲ نفر متخلف را درحالی دستگیر و اعمال قانون نمودند که از آنان لاشه یک قلاده تشی کشف و ضبط شد.
دیانتی نسب با اشاره به گشت شبانه یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بویراحمد در منطقه شکار ممنوع و حفاظت شده تصریح کرد: مامورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بویراحمد ۳ گروه متخلف شکار را دستگیر کردند.
وی ادامه داد: از متخلفین ۲ قبضه سلاح غیر مجاز به همراه ۵۰ قطعه سهره کشف و ضبط شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تشکر از یگان حفاظت در حراست شبانه روزی از انفال الهی و نسل های آینده عنوان کرد: متخلفین مطمئن باشند در محیط زیست حاشیه امنی نخواهند داشت و یگان حفاظت در برخورد با متخلفین و متعرضین به حیات وحش ذره ای تعلل نخواهند کرد.
دیانتی نسب تاکید کرد: تمامی متخلفین به همراه آلات مکشوفه به مراجع قضایی معرفی شدند تا اعمال قانون شدند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد، وی با یادآوری شماره تماس رایگان و پل ارتباطی مردمی ۱۵۴۰ شماره ای برای دریافت گزارش تخلفات زیست محیطی بیان کرد: مردم می توانند در هر ساعت از شبانه روز گزارش تخلفات زیست محیطی را به صورت رایگان به سامانه ۱۵۴۰ گزارش دهند.
انتهای پیام
نظرات