• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد مطلب: 1404042112550

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اعلام کرد

۱۰۳ هکتار از مزارع گلرنگ در خراسان شمالی از بین رفته است

۱۰۳ هکتار از مزارع گلرنگ در خراسان شمالی از بین رفته است

ایسنا/خراسان شمالی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ۱۰۳ هکتار از مزارع گلرنگ در این استان از بین رفته است و محصولی از آن برداشت نخواهد شد.

وحید صباغ در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در سال زراعی جاری ۱۴۶ هکتار از اراضی زراعی استان به کشت گلرنگ اختصاص یافت که از این مساحت فقط ۴۳ هکتار قابل برداشت محصول بود.

وی با اشاره به بروز خشکسالی شدید در سال زراعی جاری و تاثیر آن روی مزارع، از کاهش ۵۲ تنی تولید گلرنگ در استان نسبت به سال گذشته خبر داد.

صباغ با بیان اینکه برداشت این محصول از هفته آینده آغاز خواهد شد، افزود: پیش بینی می‌شود ۳۲ تن محصول از این مزارع برداشت شود. در سال زراعی گذشته ۱۷۰ هکتار از مزارع این استان زیر کشت گلرنگ رفت که ۷۵ تن محصول از این مزارع برداشت شد.

وی با اشاره به اینکه قیمت خرید تضمینی این محصول ۶۳ هزار تومان است، گفت: پیگیری‌ها در حال انجام است تا یکی از مراکز خرید برای خرید این محصول در استان فعال شود.

گلرنگ یکی از دانه‌های روغنی مقاوم به خشکی و شوری است که توسعه کشت آن کمک زیادی به خودکفایی در محصول می‌کند.

انتهای پیام