• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404042213131
  • خبرنگار : 50649

مدیرعامل آبفا شیراز تاکید کرد

ضرورت تأمین زیرساخت‌های صنعتی/ پساب تصفیه‌خانه شیراز به شهرک صنعتی سروستان ۲ می‌رسد

ضرورت تأمین زیرساخت‌های صنعتی/ پساب تصفیه‌خانه شیراز به شهرک صنعتی سروستان ۲ می‌رسد

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت آبفای شیراز از پیش‌بینی تخصیص ۱۵۰ لیتر بر ثانیه پساب تصفیه‌شده برای تأمین آب صنعتی شهرک صنعتی سروستان دو خبر داد و گفت: این اقدام، گامی مهم در راستای توسعه پایدار منطقه و پاسخ به دغدغه سرمایه‌گذاران است.

در نشستی با حضور غلامرضا توکل، نماینده مردم سروستان، کوار و خرامه در مجلس شورای اسلامی، عباس برنهاد سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، مدیران HSEE و فنی این شرکت و همچنین مدیرعامل و معاونان شرکت آبفای شیراز، روند تخصیص پساب تصفیه‌خانه فاضلاب شیراز برای تأمین آب صنعتی شهرک سروستان دو مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب(آبفا) شیراز یکشنبه، ۲۲ تیر در این نشست با بیان اینکه قرارداد اجرای طرح تصفیه فاضلاب با یک سرمایه‌گذار به‌زودی منعقد خواهد شد، اظهار کرد: پس از انعقاد قرارداد، اجرای خط انتقال پساب به منطقه سروستان با اولویت در دستور کار قرار می‌گیرد.

بهمن بهروزی افزود: طبق توافق‌های انجام‌شده، اختصاص ۱۵۰ لیتر بر ثانیه پساب تصفیه‌شده برای مصارف غیرشرب در شهرک صنعتی سروستان دو در نظر گرفته شده است.

نماینده مردم سروستان، کوار و خرامه در مجلس شورای اسلامی نیز با تأکید بر ضرورت تأمین زیرساخت‌های صنعتی گفت: انتقال پساب تصفیه‌خانه فاضلاب شیراز به دشت سروستان از جمله پروژه‌هایی است که در سطح ملی و استانی پیگیری می‌شود و با اجرای آن، زیرساخت‌های لازم برای جذب سرمایه‌گذاران و ایجاد اشتغال در این شهرک فراهم خواهد شد.

غلامرضا توکل افزود: شهرک صنعتی سروستان دو نقشی کلیدی در آینده صنعتی شهرستان و استان ایفا می‌کند و وظیفه ماست که با تأمین زیرساخت‌های اساسی، زمینه را برای توسعه پایدار مهیا کنیم.

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس نیز در این نشست گفت: شهرک صنعتی سروستان دو با وسعت ۷۱۵ هکتار و ظرفیت استقرار ۳۵۰ واحد صنعتی، یکی از مهم‌ترین مقاصد سرمایه‌گذاری در استان فارس محسوب می‌شود.

عباس برنهاد تأکید کرد: تأمین پایدار آب و برق به‌عنوان زیرساخت‌های کلیدی، نقش مهمی در توسعه این شهرک دارد و بهره‌برداری از پساب تصفیه‌شده برای مصارف صنعتی، ضرورتی انکارناپذیر در شرایط کم‌آبی منطقه است.

به گزارش ایسنا، شهرک صنعتی سروستان دو به‌دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه، نزدیکی به مرکز استان و قرار داشتن در مسیر اتصال جنوب و شرق کشور، از ظرفیت بالایی برای توسعه صنعتی برخوردار است و مسئولان استان بر تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز آن تأکید دارند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha