• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۷
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1404042213714
  • خبرنگار : 71619

مدیرکل آموزش گردشگری تغییر کرد

مدیرکل آموزش گردشگری تغییر کرد

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی تودیع و معارفه شد.

به گزارش ایسنا، ولی تیموری، معاون اسبق گردشگری کشور، به سمت مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی منصوب شد. پیش از او، ابوطالب قاسمی وسمه‌جانی این مسئولیت را به عهده داشت.

انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نشست تودیع و معارفه مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی که ۲۲ تیرماه برگزار شد، با اشاره به اهمیت، حساس بودن و گستردگی موضوع در سه بخش مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی، اقدام بر مبنای مقتضیات زمان را در رأس امور مربوط به این حوزه عنوان کرد و آموزش را منشأ تحولات در حوزه گردشگری دانست.  

او با تقدیر از فعالیت‌ها و دستاوردهای ابوطالب قاسمی وسمه‌جانی، مدیرکل پیشین دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری، اعمال تغییرات را همراه شدن با نوآوری مطرح کرد.

محسنی بندپی همچنین با اشاره به سابقه مدیریت ولی تیموری، پذیرش سمت به عنوان مشاور وزیر و مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری را فرصتی برای این حوزه دانست.  

معاون گردشگری، هدایت، حمایت و نظارت در قالب برنامه هفتم توسعه را یکی از مهم‌ترین بخش‌های چشم‌انداز پیش روی این حوزه عنوان کرد.

ابوطالب قاسمی وسمه‌جانی، مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری با اشاره به اقدامات ارزشمند دوره مدیریت خود به دستاوردهایی از جمله تلاش برای رفع مشکلات موسسات آموزشی، لحاظ شدن موسسات آموزشی در بخش تأسیسات گردشگری، تغییر و به‌روزرسانی دوره‌های گردشگری، برپایی روز جهانی آموزش، برگزاری دوره‌های توانمندسازی، تلاش برای اجرایی شدن برنامه‌های پنج ساله، حضور در کمسیون‌های دولت و اقدام برای برنامه هفتم در دوره مدیریت خود اشاره کرد.  

ولی تیموری، مشاور وزیر و مدیرکل مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری نیز با اشاره به دوره مدیریت او در سمت معاون گردشگری در سال‌های گذشته، به ساماندهی صنعت گردشگری در روزهای بحرانی کرونا اشاره کرد و تلاش برای حمایت از بخش خصوصی و کسب و کارهای این حوزه را تشریح کرد.  

او همچنین به‌روزرسانی و حرکت بر مبنای اقتضائات روز را در حوزه گردشگری الزامی دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha