محمدرضا شیخزاده دوشنبه، ۲۳ تیر با اشاره به آغاز فصل برداشت لیمو ترش در استان، اظهار کرد: تاکنون ۱۰۰ هزار تن لیمو ترش از ۱۵ هزار هکتار از باغهای استان برداشت شده و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، میزان برداشت این محصول به ۳۰۰ هزار تن برسد.
وی با بیان اینکه برداشت لیمو ترش تا شهریور ادامه خواهد داشت، افزود: شهرستانهای رودان، میناب و بندرعباس بیشترین سطح زیرکشت لیمو ترش را در هرمزگان به خود اختصاص دادهاند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به ارقام کشت شده در استان گفت: ارقام محلی، پرشین و لیسبون بیشترین سهم را در باغهای هرمزگان دارند. بخش قابل توجهی از لیمو ترش برداشتشده، علاوه بر تأمین نیاز مصرفی استان، به استانهای تهران، کرمان و فارس ارسال میشود.
او همچنین با اشاره به نقش طرحهای نوین در افزایش بهرهوری، اظهار کرد: هماکنون بیش از ۷۰ هکتار طرح سایبان (نتهاوس) با هدف جلوگیری از تنش گرمایی، ارتقای کیفیت میوه و رشد عملکرد باغها در استان در دست اجراست.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، شیخزاده با توجه به تغییرات اقلیمی و افزایش دمای هوا توصیه کرد که باغداران نسبت به کاشت متراکم و ایجاد باغهای سایهدار اقدام کنند تا ضمن جلوگیری از آسیبهای احتمالی، بهرهوری و کیفیت محصول خود را افزایش دهند.
انتهای پیام
نظرات