• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404042414926
  • خبرنگار : 50649

امام جمعه شیراز:

توسعه متوازن و هدف‌گذاری علمی، لازمه پیشرفت اقتصادی استان فارس است

توسعه متوازن و هدف‌گذاری علمی، لازمه پیشرفت اقتصادی استان فارس است

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس با تأکید بر اهمیت توسعه متوازن و برنامه‌ریزی مبتنی بر دانش، خواستار استفاده از اسناد بالادستی و سیاست‌های کلی نظام در حوزه‌های صنعتی، معدنی و تجاری شد.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام سه‌شنبه ۲۴ تیر در دیدار با کریم مجرب، مدیرکل جدید صنعت، معدن و تجارت(صمت) فارس، توسعه متوازن و هدف‌گذاری علمی را شرط اساسی پیشرفت اقتصادی استان فارس دانست و بر ضرورت بهره‌گیری از مطالعات عالمانه و مبتنی بر دانش در حوزه‌های صنعتی، معدنی و تجاری تأکید کرد.

وی با اشاره به مسائل کلان و راهبردی استان، بر استفاده دقیق و کامل از اسناد بالادستی مانند برنامه هفتم توسعه و سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس تصریح کرد: پیشرفت اقتصادی استان فارس باید بر پایه مطالعات کارشناسانه و هدفمند شکل گیرد تا توسعه‌ای متوازن و پایدار حاصل شود.

در این دیدار کریم مجرب، مدیرکل صمت فارس برنامه‌ها و سیاست‌های کاری جدید خود را در حوزه صنعت، معدن و تجارت استان تشریح و بر همکاری‌های مشترک میان بخش‌های دولتی و نهادهای مرتبط با حوزه نمایندگی ولی فقیه تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha