• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404042817113
  • خبرنگار : 50649

یک مسئول در آموزش و پرورش استان مطرح کرد

شناسایی بیش از ۱۸ هزار فرهنگی فاقد مسکن در فارس

شناسایی بیش از ۱۸ هزار فرهنگی فاقد مسکن در فارس

ایسنا/فارس رئیس اداره رفاه و پشتیبانی آموزش‌وپرورش فارس با اشاره به آغاز فعالیت کارگروه مسکن فرهنگیان استان، اعلام کرد که تاکنون بیش از ۱۸ هزار فرهنگی فاقد مسکن در فارس شناسایی شده‌اند و برنامه‌ریزی برای ساخت واحدهای مسکونی در شهرهای دارای ظرفیت به‌صورت جدی دنبال می‌شود.

فرج‌الله میرزایی امروز شنبه ۲۸ تیر در نشست کارگروه مشترک با اداره کل راه و شهرسازی استان فارس گفت: شناسایی بیش از ۱۸ هزار فرهنگی فاقد مسکن، اولین اقدام این کارگروه بوده است.

وی افزود: بر اساس ظرفیت‌های موجود، احداث واحدهای مسکونی مناسب برای فرهنگیان در شهرهای استان در دستور کار قرار دارد.

در این نشست، غلامعلی حق‌شناس، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه آموزش‌وپرورش فارس، بر افزایش همکاری‌ها برای حل مشکلات مسکن فرهنگیان تأکید کرد و گفت: آموزش‌وپرورش فارس با بیش از ۶۵ هزار نیروی شاغل و ۷۵ هزار بازنشسته یکی از نهادهای مهم استان است و برای رفع چالش مسکن فرهنگیان به حمایت و همراهی جدی راه و شهرسازی نیازمندیم.

سرپرست اداره واگذاری اداره کل راه و شهرسازی فارس هم در این نشست با اشاره به تفاهم‌نامه ملی تامین ۲۰۰ هزار واحد مسکونی ویژه فرهنگیان گفت: کارگروه استانی در فارس تشکیل شده و فعالیت خود را آغاز کرده است.

جابر امینی افزود: این کارگروه متشکل از نمایندگانی از راه و شهرسازی، شرکت عمران صدرا، بانک‌های مسکن و سرمایه، اتحادیه مسکن فرهنگیان و بنیاد مسکن است که به محوریت آموزش‌وپرورش فعالیت می‌کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha