۱۴۰۵-۰۳-۲۱ | ۲۳:۳۵
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
امام جمعه ارومیه: رویدادهای ترویج فرهنگ دینی و تقویت هویت بومی استمرار یابد

امام جمعه ارومیه: رویدادهای ترویج فرهنگ دینی و تقویت هویت بومی استمرار یابد

آذربایجان غربی (ایسنا) - نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی گفت: رویدادهایی برای ترویج فرهنگ دینی، تقویت هویت بومی و معرفی چهره‌های برجسته آیینی به نسل جوان استمرار یابد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در آیین رونمایی از دیوان «دُر بی‌نظیر» در خوی با اشاره به ارزش والای آثار آیینی و نقش آن‌ها در ترویج معارف اهل‌بیت(ع)، افزود: رونمایی از دیوان مرحوم میرزا عبدالوهاب حقیر خویی، تنها یک رویداد فرهنگی نیست، بلکه اقدامی در مسیر احیای میراث معنوی و ادبی یک منطقه ریشه‌دار و اصیل به شمار می‌رود.

وی، بیان کرد: توجه به مفاخر و سرمایه‌های بومی، نشانه بلوغ فرهنگی یک جامعه است و خوی می‌تواند با تکیه بر چنین ظرفیت‌هایی در سطح ملی بدرخشد.

به گزارش ایسنا به نقل از  اداره ارتباطات شورای اسلامی شهر و شهرداری خوی،پنجشنبه ۲۱ خرداد، نماینده ولی‌فقیه در استان همچنین بر ضرورت استمرار چنین رویدادهایی تأکید کرد و خواستار حمایت بیش از پیش از این کار ارزشمند فرهنگی شد. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای