• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404042917778
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

برداشت انجیر از باغات کرمانشاه آغاز شد

برداشت انجیر از باغات کرمانشاه آغاز شد

ایسنا/کرمانشاه مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از آغاز برداشت انجیر از باغات استان خبر داد.

رحمان فیض قربانی در گفت و گو با ایسنا، سطح باغات انجیر استان را ۸۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: برآورد می شود امسال حدود ۱۲ هزارتن انجیر از باغات استان برداشت و روانه بازار شود.

وی با بیان اینکه عمده باغات انجیر استان در شهرستان دالاهو و دهستان ریجاب قرار دارد، افزود: در دیگر شهرستانهای استان از جمله سرپل ذهاب و گیلانغرب هم باغ انجیر داریم.

فیض قربانی با بیان اینکه انجیر تولیدی در ریجاب از کیفیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: رقم مجیفی مهمترین رقم انجیر تولیدی در ریجاب است که تقریبا به طور انحصاری در این منطقه تولید می‌شود و بخشی از آن به کشورهای اروپایی، آسیای میانه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

وی ارقام شام، باوام علی، زردله، سیاوله، ملک محمدی و کوهی را دیگر ارقام انجیر تولیدی در استان عنوان کرد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: برداشت ارقام دیررس انجیر در استان تا نیمه مهر ادامه دارد.

وی تولید انجیر سال گذشته استان را حدود یازده هزار تن اعلام کرد و در خصوص برنامه توسعه باغات انجیر، گفت: توسعه باغات دیم انجیر را در برنامه داریم، ضمن اینکه در مناطق مستعدی که مشکلی از بابت تامین آب وجود نداشته باشد نیز توسعه باغات دنبال خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha