• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404050100370
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

معاون آب و فاضلاب استان خبر داد

آبرسانی روزانه ۱۲ دستگاه تانکر سیار به مناطق دچار تنش آب کهگیلویه و بویراحمد

آبرسانی روزانه ۱۲ دستگاه تانکر سیار به مناطق دچار تنش آب کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد از آبرسانی روزانه با ۱۲ دستگاه تانکر به مناطق دچار  قطعی آب این استان خبر داد.

سیدایمان حبیب‌نژاد امروز چهارشنبه یکم مرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به کمبود و قطعی آب در برخی مناطق استان گفت: تأمین آب شرب مناطق روستایی و شهرهایی که دچار قطعی و تنش شدید آبی هستند، با ۱۲ دستگاه تانکر سیار در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه این تانکرها به صورت روزانه در سطح استان، به ویژه در روستاها و مناطق دارای تنش آبی، در حال فعالیت هستند و آبرسانی را تا زمان بازگشت شرایط پایدار به شبکه آبرسانی انجام می‌دهند، اظهارکرد: مناطق هدف شامل روستاها و شهرهایی هستند که به دلیل کاهش شدید دبی منابع دچار افت فشار یا قطعی موقت شده‌ اند.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این تانکرهای آبرسان با حضور مستمر و برنامه‌ریزی روزانه، آب مورد نیاز خانوارهای این مناطق را تأمین می‌کنند.

به گزارش ایسنا، حبیب نژاد بیان کرد: در صورت تشدید تنش یا بروز کم آبی در دیگر مناطق استان، به تعداد تانکرهای آبرسانی افزوده خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha