• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404050200568
  • خبرنگار : 50616

آملی‌ها چهلمین روز یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را گرامی داشتند

آملی‌ها چهلمین روز یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را گرامی داشتند

ایسنا/مازندران مردم قدرشناس شهرستان آمل با برگزاری آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرداران و دانشمندان هسته‌ای و شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، یاد شهدای اقتدار را گرامی داشتند.

این مراسم که شامگاه چهارشنبه یکم مرداد، با حضور قشرهای مختلف مردم و مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان آمل درمصلی بزرگ قدس این شهر برگزار شد، یاد و خاطره سرداران، فرماندهان، نخبگان ودانشمندان هسته‌ای و شماری از هموطنان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گرامی داشته شد.

امام جمعه آمل در این آئین گفت: دشمن صهیونیستی در این جنگ با ترور سرداران و دانشمندان هسته‌ای کشورمان به دنبال براندازی نظام و از بین بردن صنعت هسته‌ای کشور بود، اما در رسیدن به این اهداف ناکام ماند.

حجت الاسلام ابراهیم یعقوبیان افزود: صنعت هسته‌ای کشور با وجود حملات دشمن، با کمک جوانان این مرز و بوم محکم‌تر از گذشته به مسیر خود ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: اگر از دشمن صهیونیستی حماقتی دیگر سر بزند ضربات سنگینی دریافت می‌کند و نابود می‌شود.

امام جمعه آمل همچنین تصریح کرد: ملت ایران در این جنگ تحمیلی و دفاع مقدس اتحاد و همدلی ویژه خود را به اثبات رساند هرچند تاکید رهبر معظم انقلاب بر حفظ وحدت و انسجام بوده که این دوره به برکت خون های پاک شهدا ایجاد شد.

حجت الاسلام یعقوبیان اظهار کرد: بیش از یک هزار و  ۴۰۰ سال پیش هم که امام نخست شیعیان تاکید داشتند، این سفینه نجات همان همبستگی، وحدت و اتصال به حب‌الله و حب الهی است که باید بر مدار الهی بچرخیم.

وی اضافه کرد: حب الهی و اهل بیت معیار همبستگی و حدت هستند که امروزه معیار وحدت در ولایت فقیه است.

امام جمعه آمل همچنین با تاکید براینکه باید در بین همه قشرهای جامعه نفرت و جدایی کنار گذاشته شود، یادآورشد، همه یکدل و منسجم تحت امامت رهبر معظم انقلاب بتوانیم پرچم انقلاب را به دست صاحب اصلی اش برسانیم.

حجت الاسلام یعقوبیان یادآورشد: شهرستان آمل در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پنج شهید تقدیم کرده و باید قدردان این نعمت بزرگ الهی باشیم، گفت: امروزه مردم مظلوم و محروم غزه در سختی شدید به سر می‌برند و از آب و غذا محروم هستند.

وی، همچنین به جنایت‌های رژیم کودک کش صهیونیستی درغزه نیز اشاره کرد و افزود: در قرن ۲۱ مردم غزه به دلیل تشنگی و گرسنگی جان می دهند و مجامع حقوق بشر در سکوت به سر می‌برند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha