• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404050200729
  • منبع : نمایندگی خوزستان

بازداشت متصدی موسسه پزشکی غیرمجاز در ایذه

بازداشت متصدی موسسه پزشکی غیرمجاز در ایذه

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب ایذه از بازداشت متصدی موسسه پزشکی غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

صادق دقیقیان گفت: چندی پیش گزارشی مبنی بر بروز عارضه برای یکی از شهروندان ایذه‌ای پس از حضور در یک مطب دندانپزشکی و در نهایت فوت وی دریافت شد و فورا دستور قضایی جهت تکمیل تحقیقات صادر شد.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام دادگستری کل خوزستان در روز پنجشنبه ۲ مرداد، وی افزود: با تحقیقات انجام‌شده، مشخص شد موسس این مطب، فاقد صلاحیت قانونی است و تاکنون هیچ دندانپزشکی مجوز فعالیت در این محل را دریافت نکرده است.

دقیقان ادامه داد: بلافاصله با دستور قضایی، موسس محل که سابقه ارتکاب جرایم مشابه را نیز دارد دستگیر و با صدور قرار متناسب بازداشت شد.

دادستان ایذه گفت: تحقیقات در خصوص شناسایی و برخورد با دیگر عوامل دخیل در این موضوع با جدیت ادامه دارد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۵-۰۲ ۱۳:۵۹

هیچ گونه نظارت بر کلینیک های خصوصی در سطح اکثر شهر ها حتی اهواز نیست و اغلب با مدارک یک دکتر متخصص مجوز میگیرند ولی افراد غیر از دکتر فعالیت میکند .