• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404050502654
  • خبرنگار : 50260

مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد:

وزارت ارشاد از برپایی رویدادهای هنری در شهرستان‌ها حمایت می‌کند

وزارت ارشاد از برپایی رویدادهای هنری در شهرستان‌ها حمایت می‌کند

ایسنا/اصفهان مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تمرکززدایی است و از برپایی رویدادهای هنری در شهرستان‌ها حمایت می‌کند و معاونت امور هنری نیز در تلاش است تا بر اساس این رویکرد برنامه‌ها را پیش ببرد.

آیدین مهدی‌زاده تهرانی، امروز یکشنبه ۵ مرداد در آیین رونمایی از پوستر دومین جایزه سال سهراب سپهری اظهار کرد: باید در این حوزه به الگوی جهانی هنرهای تجسمی توجه کنیم که رویدادهای هنری با شهرها معنا و اتصال پیدا کرده است.

وی افزود: پرداختن به مفاخر ملی، حفظ و صیانت و پاسداشت از آنان وظیفه ماست و جایزه سال سهراب سپهری، گامی مهم در راستای تمرکززدایی از فعالیت‌های هنری و تقویت ظرفیت‌های فرهنگی و هنری شهرستان‌ها به‌شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا، مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: اداره کل هنرهای تجسمی راهبر فعالیت هنرهای تجسمی است و در تلاش هستیم برنامه‌ها و رویدادهای هنری با همکاری انجمن‌های تخصصی مربوط برگزار شود.

مهدی‌زاده تهرانی با اشاره به طرح شبکه شهرهای خلاق تصریح کرد: تمام اجزای شهر باید در قبال یک موضوع فرهنگی مشارکت کنند. ظرفیت‌های قابل توجهی در هر استان و شهرستان وجود دارد که بی‌توجهی به آن‌ها ظلم بزرگی است.

وی گفت: «شبکه شهرهای خلاق»، طرحی است که هر استان با یک مفهوم خاص شناخته ‌شود، به‌عنوان مثال قزوین به‌عنوان «پایتخت خوشنویسی»، شهر رشت با مفهوم غذا و شهر ساوه نیز به مفهوم انار پیوند خورده است.

مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: امیدواریم کاشان نیز با تکیه‌بر ظرفیت‌های خود در حوزه هنرهای تجسمی، به یکی از قطب‌های مهم این عرصه در کشور تبدیل شود و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد در کاشان حمایت می‌کند.

 وی افزود: از مسئولان و هنرمندان این شهر درخواست داریم تا با ایده‌پردازی و تفکر خلاقانه، ابعاد جایزه سهراب سپهری را گسترش دهند و آن را در شأن نام سهراب سپهری برگزار کنند.

دومین جایزه ملی سال سهراب سپهری با هدف آشنایی هرچه بیشتر جامعه با اندیشه‌های سهراب سپهری، تابستان و پاییز سال جاری به میزبانی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهادهای فرهنگی در دو بخش «تصویرسازی» و «شعر» برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha