• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404050603116
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

زیمبابوه خواستار گسترش همکاری‌های زیست‌محیطی با ایران شد

زیمبابوه خواستار گسترش همکاری‌های زیست‌محیطی با ایران شد

وزیر محیط‌ زیست، اقلیم و حیات‌وحش زیمبابوه در حاشیه پانزدهمین اجلاس متعاهدین کنوانسیون رامسر در دیدار با معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست خواستار گسترش همکاری‌های دوجانبه محیط‌زیستی با ایران شد.

به گزارش ایسنا در نشست احمدرضا لاهیجان زاده و اوِلی‌ئن ندولووُ، وزیر محیط‌ زیست، اقلیم و حیات‌وحش زیمبابوه ضمن خوشامدگویی به هیات ایرانی از ملاقات با نمایندگان کشورمان به عنوان خاستگاه کنوانسیون رامسر ابراز خرسندی کرد.

وی خواستار ارتقای همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های مختلف محیط‌ زیست با توجه به سابقه طولانی فعالیت‌های محیطزیستی دو کشور شد.

احمدرضا لاهیجان‌زاده نیز در این دیدار ضمن قدردانی از میزبانی دولت زیمبابوه  سلام  شینا انصاری- رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست - را به وی ابلاغ کرد و از او برای سفر به ایران و بازدید از مناطق حفاظت شده و تالاب‌های کشور دعوت به عمل آورد.

وی با توجه به سوابق کشور در مدیریت محیط‌ زیست و حیات‌وحش تاکید کرد: این بازدید می‌تواند آغاز اقدامات آتی در قالب امضای تفاهم‌نامه  باشد.

وی در ادامه بر آموزش نیروهای یگان حفاظت محیط‌زیست هر دو کشور و تبادل آموخته‌های تجربی و علمی مدیریت آب و نیز حفاظت از یوزپلنگ آسیایی تاکید کرد.

در ادامه اوِلی‌ئن ندولووُ با تاکید بر تجربه‌های این کشور در حفاظت از حیات وحش اعلام کرد: آماده گسترش همکاری‌ها بین ایران و زیمبابوه در حوزه محیط‌ زیست هستیم.

در پایان این دیدار دو طرف ابراز امیدواری کردند عقد تفاهم‌نامه و اجرای آن در کمترین زمان در دستور کار مقامات عالی محیط‌زیست دو کشور قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، کشور زیمبابوه با تنوع‌زیستی منحصربه‌فرد و اکوسیستم‌های آبی چشمگیر و تجارب ارزنده در حوزه حیات وحش یکی از مهم‌ترین قطب‌های محیط‌زیستی جنوب آفریقا محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha