• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404050704084
  • منبع : نمایندگی سمنان

معاون استاندار سمنان:

ادارات و بانک‌های استان سمنان فردا چهارشنبه ۸ مرداد تعطیل شدند

ادارات و بانک‌های استان سمنان فردا چهارشنبه ۸ مرداد تعطیل شدند

ایسنا/سمنان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان از تعطیلی ادارات و بانک‌های این استان در روز چهارشنبه هشتم مرداد خبر داد.

رضا عبدالله‌زاده -سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان- امروز سه‌شنبه هفتم مرداد اعلام کرد: این تصمیم در ستاد بحران استان اتخاذ شده است.

معاون استاندار سمنان با تأکید بر تداوم ارائه خدمات ضروری به مردم، افزود: فعالیت تمامی واحدهای عملیاتی خدمات‌رسان که به صورت مستقیم به مردم شریف استان خدمات ارائه می‌دهند، از جمله بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی، واحدهای امنیتی و انتظامی، واحدهای کشیک و همچنین شعب کشیک بانک‌ها در استان، هیچ‌گونه تغییری نخواهد کرد و طبق روال عادی به کار خود ادامه خواهند داد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha