• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404050804997
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی هشدارداد

مدیران کم‌کار در جذب اعتبارات، پاسخگو باشند

مدیران کم‌کار در جذب اعتبارات، پاسخگو باشند

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی از عملکرد ضعیف برخی دستگاه‌ها در جذب اعتبارات انتقاد کرد و خواستار اقدام فوری مدیران کم‌کار شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی امروز چهارشنبه ۸ مردادماه در جلسه بررسی وضعیت جذب اعتبارات دستگاه‌های اجرایی استان، با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از زمان محدود باقی‌مانده، اظهار داشت: تنها کمتر از دوماه تا پایان سال مالی فرصت داریم و برخی دستگاه‌ها هنوز عملکرد رضایت‌بخشی نداشته‌اند. این وضعیت قابل قبول نیست و نیازمند پیگیری فوری در جلسات تخصصی است.

وی با بیان اینکه برخی دستگاه‌ها حتی کمتر از ۵۰ درصد از اعتبارات خود را جذب کرده‌اند، افزود: هدف ما از جذب اعتبارات، رفع مشکلات مردم و ارتقاء خدمات عمومی است.

استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: تعطیلات اداری نباید بهانه‌ای برای توقف کارها باشد. برخی دستگاه‌ها به دلایل غیرموجه عقب مانده‌اند، در حالی‌ که در تهران مانعی برای جذب اعتبار وجود ندارد؛ اگر چنین باشد، این مشکل باید برای همه استان‌ها صدق کند، در حالی که این‌گونه نیست.

هاشمی با اشاره به بهبود روند جذب اعتبار در استان گفت: در جلسه قبل میانگین جذب ۷۱ درصد بود که اکنون به ۸۰ درصد رسیده است. در این مدت، بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار جذب شده و عملکرد بیش از ۲۰ دستگاه اجرایی با جذب بالای ۹۰ درصد شایسته تقدیر است.

وی اضافه کرد: از مجموع ۵۹ دستگاه اجرایی استان، ۲۱ دستگاه یا اعتبار خود را به طور کامل جذب کرده‌اند یا کمتر از یک میلیارد تومان از اعتبارشان باقی مانده است. تاکنون ۴.۳ همت اعتبار استانی، ۵.۳ همت اعتبار ابلاغی و در مجموع ۱۰ همت مصوبه استانی و ملی به استان اختصاص یافته که از این رقم، ۶.۶ همت تخصیص داده شده است.

هاشمی همچنین از جذب ۱۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار ملی توسط ۱۶ دستگاه اجرایی در یک ماه اخیر خبر داد و آن را نشانه‌ای از ظرفیت بالای مدیریتی استان دانست.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به در پیش بودن هفته دولت، تأکید کرد: پروژه‌هایی که به صورت کامل آماده بهره‌برداری هستند، باید در اولویت افتتاح قرار گیرند تا مردم آثار خدمات دولت را به‌صورت ملموس احساس کنند. هفته دولت امسال، نخستین مناسبتی است که پس از حادثه جنگ ۱۲ روزه برگزار می‌شود و باید با امیدآفرینی و اطلاع‌رسانی مؤثر، نشاط را به جامعه بازگردانیم.

وی از مدیران خواست با برگزاری نشست‌های خبری، بازدیدهای میدانی و روایت واقعی از پیشرفت‌ها، ارتباط خود را با مردم بیشتر تقویت کنند.

او افزود: در بخش‌های بیمارستانی، عمرانی، فناوری و آموزش، پروژه‌های خوبی در دست اجراست که باید به درستی به مردم معرفی شوند.

مقام عالی دولت در استان با بیان اینکه ارتباط مستمر با تهران برقرار است، گفت: باید از ظرفیت‌های قانونی، نمایندگان مردم شریف استان در مجلس، وزارتخانه‌ها و بانک‌ها نهایت استفاده را ببریم. در برخی موارد، حتی عملکرد استان از میانگین کشوری بهتر بوده که حاصل تلاش مضاعف مدیران است.

استاندار خراسان جنوبی در پایان با قدردانی از مدیران پرتلاش استان، تأکید کرد: این روزها فرصتی طلایی برای خدمت صادقانه و ماندگار است. باید طوری عمل کنیم که مردم اثرگذاری دولت را احساس کنند و خروجی کارها در زندگی روزمره مردم ملموس باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha