• پنجشنبه / ۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404050905366
  • خبرنگار : 71959

توضیحات پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا درباره گم‌شدن گذرنامه

توضیحات پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا درباره گم‌شدن گذرنامه

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا گفت: در صورت گم شدن یا مخدوشی گذرنامه، زائران حتما برای خروج از کشور عراق باید از کنسولگری های ایران در شهرهای نجف، کربلا، سامرا و کاظمین، برگه عبور دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، یکی از دغدغه‌های جدی زائران اربعین در کشور عراق، موضوع گم‌شدن یا مخدوش‌شدن گذرنامه است که پلیس گذرنامه و مهاجرت برای آن تمهیداتی در نظر گرفته است.

در همین زمینه، سرهنگ علی‌اکبر نودهی با اشاره به تدابیر اندیشیده‌شده برای ارائه خدمات به زائران اربعین در کشور عراق گفت: پلیس مهاجرت و گذرنامه در سه مرحله به زائران خدمات ارائه می‌کند؛ مرحله نخست مربوط به صدور اسناد مسافرتی پیش از سفر، مرحله دوم کنترل گذرنامه‌ها در مرزها و مرحله سوم نیز خدمات‌رسانی در داخل خاک عراق است.

وی با بیان اینکه مأموران پلیس در مرزها حضور فعال دارند، افزود: در سال گذشته فرآیند بررسی گذرنامه‌ها در کمتر از چهار ثانیه انجام می‌شد تا زائران معطل نشوند. این روند امسال نیز ادامه خواهد داشت.

نودهی درباره نحوه خدمت‌رسانی در کشور عراق اظهار کرد: نیروهای پلیس مهاجرت و گذرنامه در چهار شهر زیارتی کربلا، نجف، سامرا و کاظمین مستقر هستند. این استقرار در محل کنسولگری‌ها و دفاتر نمایندگی کنسولی جمهوری اسلامی ایران انجام شده است و همکاران ما در کنار مسئولان وزارت امور خارجه به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا با تأکید بر ضرورت مراقبت از گذرنامه در طول سفر گفت: در مواردی که گذرنامه افراد گم یا به هر دلیل مخدوش شود،رمثلاً بر اثر پارگی، لکه یا سایر آسیب‌ها،زائران می‌توانند به دفاتر ما در شهرهای یادشده مراجعه کنند تا برگه عبور برایشان صادر شود. این برگه‌ها با عکس صادر می‌شوند و امکان خروج از عراق را فراهم می‌کنند.

نودهی تاکید کرد: در صورت مفقود شدن همراهان یا عزیزان زائران نیز دفاتر پلیس گذرنامه به‌صورت ۲۴ ساعته با مرکز کشور در ارتباط هستند و موضوع را پیگیری می‌کنند.

وی در پایان هشدار داد: بدون گذرنامه یا سند عبور، امکان بازگشت از مرزهای زمینی یا هوایی عراق وجود ندارد بنابراین  زائران باید در صورت بروز مشکل حتماً به کنسولگری‌های ایران در عراق مراجعه کنند تا مراحل قانونی برای بازگشت‌شان طی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha