• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404051207060
  • خبرنگار : 51049

رییس پلیس گذرنامه استان عنوان کرد

افزایش ساعت کاری پلیس گذرنامه کرمانشاه/ امسال ۲۲ هزار گذرنامه صادر شده است

افزایش ساعت کاری پلیس گذرنامه کرمانشاه/ امسال ۲۲ هزار گذرنامه صادر شده است

ایسنا/کرمانشاه رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان کرمانشاه از افزایش ساعت کاری پلیس گذرنامه در ایام منتهی به اربعین حسینی به منظور افزایش خدمت‌رسانی به زائران خبر داد.

سرهنگ فرزاد آزادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: افزایش ساعات کاری پلیس مهاجرت و گذرنامه استان کرمانشاه در راستای تکریم ارباب رجوع و زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و به منظور افزایش خدمات‌رسانی و پاسخگویی به این افراد صورت گرفته است.

وی افزود: بر همین اساس متقاضیان دریافت گذرنامه و یا هر خدمت دیگری که برعهده پلیس مهاجرت و گذرنامه است، علاوه بر ساعات اداری (۶:۳۰ تا ۱۳:۳۰)، می توانند از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ نیز به این پلیس مراجعه کنند.

 آزادی با بیان اینکه کار رفع نواقص گذرنامه در پلیس مهاجرت و گذرنامه انجام می شود، اظهار کرد: ساعات کاری اضافه‌ای که برای خدمات‌رسانی به زائران درنظر گرفته شده تا روز اربعین پابرجا خواهد بود.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان کرمانشاه در ادامه به آمار صدور گذرنامه اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال تا امروز یکشنبه، ۱۲ مرداد مجموعا ۲۲ هزار و ۴۴۸ جلد گذرنامه عادی و زیارتی در استان کرمانشاه صادر شده که ۱۳ هزار و ۴۵۱ جلد آن گذرنامه عادی و ۸۹۹۷ جلد نیز گذرنامه زیارتی بوده است.

آزادی یادآور شد: افرادی که قصد دریافت گذرنامه عادی را دارند حتما باید به دفاتر پلیس بعلاوه ۱۰ مراجعه کنند، اما برای دریافت گذرنامه‌های زیارتی می‌توان از طریق اپلیکشن «پلیس من» نیز اقدام کرد.

وی با اشاره به اعتبار پنج ساله گذرنامه‌های زیارتی همانند گذرنامه‌های عادی، افزود: تفاوت این گذرنامه‌ها با گذرهای عادی این است که صاحبان آنها تنها مجاز به سفر به کشور عراق هستند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha