• جمعه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404051005884
  • خبرنگار : 71951

معاون آموزش متوسطه استان خبر داد

۴۰۸ مدرسه جدید و ده‌ها پروژه ورزشی در افق سه‌ساله شهرستان‌های تهران

۴۰۸ مدرسه جدید و ده‌ها پروژه ورزشی در افق سه‌ساله شهرستان‌های تهران

ایسنا/تهران معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران از هدف‌گذاری ساخت ۴۰۸ مدرسه در مناطق مختلف این استان طی سه سال آینده خبر داد و گفت: به‌موازات این طرح، بیش از ۷۰ پروژه ورزشی از جمله زمین‌های چمن مصنوعی و سالن‌های ورزشی نیز در دستور کار قرار دارد که عملیات اجرایی برخی از آن‌ها آغاز شده است.

فرامرز تاجیک در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ۱۰ مرداد در مصلی شهرستان پیشوا با اشاره به روند فزاینده جمعیت در نواحی اطراف پایتخت اظهار کرد: در افق سه‌ساله، ساخت ۴۰۸ واحد آموزشی در سطح شهرستان‌های استان تهران هدف‌گذاری شده و فرآیند تأمین زمین و اخذ مجوز ساخت بسیاری از این مدارس نیز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در برخی شهرستان‌های جنوب‌شرق استان تهران پایین‌تر از میانگین کشوری است، افزود: این کمبود در برخی مناطق به‌گونه‌ای است که کلاس‌های درس با تراکم بالای ۴۰ دانش‌آموز اداره می‌شود و مدارس به‌صورت دو شیفت و با جمعیت بالا فعالیت می‌کنند.

تاجیک با تأکید بر اینکه آموزش‌وپرورش به‌تنهایی قادر به رفع همه نیازهای آموزشی و فرهنگی نیست، گفت: برای پاسخ به نیازهای موجود، حضور جدی همه نهادها از جمله فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، خیرین مدرسه‌ساز و نهادهای انقلابی ضروری است و باید در کنار آموزش‌وپرورش برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی و پرورشی تلاش کنند.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت توجه به فضاهای ورزشی در مدارس بیان کرد: در حال حاضر، بیش از ۷۰ پروژه ورزشی در شهرستان‌های استان تهران تعریف شده که شامل زمین‌های چمن مصنوعی، سالن‌های ورزشی سرپوشیده و مجموعه‌های چندمنظوره تربیت‌بدنی است.

تاجیک افزود: تاکنون عملیات اجرایی ۳۲ زمین چمن مصنوعی در محوطه مدارس آغاز شده و در شهرستان‌هایی همچون ورامین، پاکدشت، بهارستان، ری، قرچک، شهریار و پیشوا کلنگ احداث سالن‌های ورزشی نیز به زمین زده شده است.

وی اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه‌ها را افزون بر ۸۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: بخشی از این اعتبار از محل اعتبارات ملی و بخشی نیز با مشارکت خیرین تأمین خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران با اشاره به نیاز جدی به توسعه فضاهای فرهنگی و پرورشی در مدارس تأکید کرد: مدرسه باید به‌عنوان پایگاه فرهنگی هر محله نقش‌آفرینی کند و در کنار آموزش رسمی، بستر مناسبی برای فعالیت‌های فرهنگی، هنری، نماز، قرآنی، پرورشی و ورزشی فراهم باشد.

تاجیک در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های آموزش‌وپرورش استان در سال تحصیلی آینده، جلوگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان، ارتقای کیفیت فرآیند یاددهی ـ یادگیری، کاهش آسیب‌های اجتماعی، توسعه مهارت‌آموزی و همچنین تقویت برنامه‌های مرتبط با اقامه نماز جماعت و انس دانش‌آموزان با قرآن کریم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha