• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404051308129
  • خبرنگار : 30189

تقدیر از برادران بالف/ هنرمندان استانی را ببینیم و قدر بدانیم

تقدیر از برادران بالف/ هنرمندان استانی را ببینیم و قدر بدانیم

مراسم تقدیر از رامتین و رشاد بالف کارگردان و فیلمبردار مستند «آخرین کوسه نهنگ» با حضور سینماگران در سالن حقیقت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، بعد از ظهر یکشنبه (۱۲ مردادماه) در آیینی ویژه از رامتین بالف کارگردان و تهیه‌کننده مستند «آخرین کوسه نهنگ» و رشاد بالف فیلمبردار این پروژه که در یک سال گذشته سفرهای متعددی به جشنواره‌های جهانی داشته، تقدیر شد. محمدحسین زندویان مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر در این مراسم حضور داشت.

مجری مراسم سیدمهدی دزفولی بود که ابتدا گزارشی از موفقیت‌های «آخرین کوسه نهنگ» داد و سپس ویدیویی از حضور ملی و بین‌المللی «آخرین کوسه نهنگ» روی پرده رفت.

نخستین سخنران مراسم محمد حمیدی مقدم مدیر عامل مرکز گسترش بود، او با تقدیر از حضور مهمانان و هنرمندان در این جلسه گفت: خوشحالم که امروز فرصت تقدیر از برادران بالف به دست آمد، «آخرین کوسه نهنگ» فیلم ساده‌ای نبوده و همت و عشق برادران بالف در ساخت این فیلم موثر و ستودنی است. مرکز گسترش، تسهیل‌کننده و همراه برادران بالف در خلق این اثر بوده، اما جرقه تولید این فیلم و اراده ساخت آن متعلق به هنرمند است. من سال‌ها پیش در جلسه‌ای استانی، آقای رشاد را دیدم، او دغدغه‌های محیط زیستی داشت و همچنان این دغدغه و حساسیت در او وجود دارد.

مدیر عامل مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی ادامه داد: سینما فقط تهران نیست، ایران بزرگ، مملو از استعدادهای فیلمسازی است، برادران بالف یکی از این استعدادهای درخشان هستند، امیدوارم مرکز محلی برای کشف و درخشش این فیلمسازان باشد. «آخرین کوسه نهنگ» درخشش فوق‌العاده‌ای در نمایش‌های بین‌المللی داشته، این مستند نوگرا و تجربی است، سازندگان فیلم به هدفشان ایمان داشتند و تلاش کردند تا آنچه در ذهن داشتند، متبلور و عینی کنند.  

محمدحسین زندویان، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر دومین سخنران این مراسم بود، او با تقدیر از هنرمندان استانی گفت: استان‌های مختلف سرشار از استعداد و هنرمندانی هستند که متاسفانه آن طور که شایسته است، دیده نشده‌اند. خوشحالم که در تهران، مدیرانی داریم که نگاهی فراتر از پایتخت دارند و دیده شدن این هنرمندان برایشان دغدغه است. در بوشهر، هنرمندان یگانه‌ای در حوزه‌های مختلف داریم، اما اغلب آنها شناخته نشده‌اند، به نظرم دیده شدن هنرمندان در فضاهایی خارج از استانشان بسیار ضروری و ارزشمند است.

او در بخش دیگری از سخنانش گفت: برادران بالف سال‌ها درگیر این پروژه بودند، آنها که باید حمایتگر بودند، کمترین میزان حمایت را از آنها داشتند، سینماگران و هنرمندان باید ببینند که مدیران کنارشان هستند، قدرشان را می‌دانند و اهمیت خلق اثر هنری و تاثیری که هنرمند در زندگی و تاریخ یک سرزمین دارد، را درک می‌کنند. امیدوارم در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر کنار هنرمندان استانی باشیم، دوشادوش آنها حرکت کنیم، امروز به اینجا آمدم تا از هنرمندان بوشهر قدردانی کنم، به برادران بالف خسته نباشید می‌گویم و به آنها افتخار می‌کنم، از مدیرانی که در پایتخت به یاد هنرمندان استانی هستند، قدردانی می‌کنم.

تقدیر از برادران بالف/ هنرمندان استانی را ببینیم و قدر بدانیم

پس از آن، با حضور محمد حمیدی مقدم، ارد عطارپور سینماگر باسابقه سینمای مستند، محمدحسین زندویان و شیرین نادری مدیر بین‌الملل مرکز گسترش، با اهدای لوح تقدیر و جایزه از رامتین و رشاد بالف تقدیر شد. پایان بخش این جلسه نمایش فیلم «آخرین کوسه نهنگ» بود.

مستند «آخرین کوسه نهنگ» ساخته رامتین بالف با مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی تولید شده و به تازگی جایزه ویژه هیات داوران اولین دوره جشنواره سازمان همکاری‌های شانگهای را دریافت کرد. مستند «آخرین کوسه نهنگ» برنده جایزه بهترین موسیقی و بهترین تصویربرداری از هفدهمین جشنواره مستند «سینماحقیقت» است و دیپلم افتخار بهترین مستند چهل و دومین جشنواره فیلم فجر را در کارنامه دارد. این فیلم سفرهای فراوانی به جشنواره‌های مختلف داشته است که از جمله آن‌ها می‌توان به چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کامبوج، جشنواره محیط زیست بریتیش کلمبیا، سی و ششمین جشنواره فیلم خیرونای اسپانیا، «آسولو» ایتالیا و جشنواره واید اسکرین انگلستان اشاره کرد.

در جلسه یکشنبه ۱۲ مردادماه ساعد نیک‌ذات، مهدی منیری، عباس مطاف معاون فرهنگی اداره کل ارشاد بوشهر و تعدادی از هنرمندان تئاتر بوشهر حضور داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha