• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۹
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404051308259
  • خبرنگار : 71659

یونیسف: روزانه ۲۸ کودک در غزه جان می‌دهند

یونیسف: روزانه ۲۸ کودک در غزه جان می‌دهند

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد از جان باختن ۲۸ کودک در طول یک شبانه روز در نوار غزه خبر داد.

به گزارش ایسنا، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) روز دوشنبه اعلام کرد که ۲۸ کودک روزانه در نوار غزه در اثر حملات رژیم صهیونیستی، گرسنگی و سوء تغذیه و نبود خدمات جان می‌دهند که معادل یک کلاس درس است.

دیروز (دوشنبه) سخنگوی منطقه‌ای صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) هشدار داده بود بیش‌از ۵ هزار کودک در نوار غزه در نیمه ابتدایی ماه جولای دچار سوءتغذیه شده‌اند.

سخنگوی منطقه‌ای صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) تصریح کرد: بیش‌از ۵ هزار کودک در نوار غزه در نیمه ابتدایی ماه جولای ۲۰۲۵ به سوءتغذیه مبتلا شده‌اند و در چنین شرایطی باید تمام شرایط برای ورود کمک‌های مختلف به نوار غزه فراهم شود.

وی که با شبکه الجزیره گفت‌وگو می‌کرد، افزود: برای ورود کمک‌های متنوع به نوار غزه، باید همه شرایط فراهم شود.

پیش‌از این هم، معاون نماینده ویژه یونیسف در فلسطین، در گفت‌وگو با الجزیره گفته بود که، ۵ هزار مورد سوءتغذیه حاد در نوار غزه ثبت شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha