• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404051408411
  • خبرنگار : 50046

کوراش‌کار بجنوردی تنها طلایی مسابقات قهرمانی کوراش آسیا شد

کوراش‌کار بجنوردی تنها طلایی مسابقات قهرمانی کوراش آسیا شد

ایسنا/خراسان شمالی رئیس انجمن کوراش خراسان شمالی گفت: حامد رشیدی کوراش کار بجنوردی در دومین روز چهاردهمین دوره مسابقات کوراش قهرمانی بزرگسالان آسیا مدال طلا را از آن خود کرد و تنها طلایی تیم ملی کشور شد.

مصطفی دلیریان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مسابقات کوراش در دو بخش آقایان و بانوان به میزبانی کره جنوبی با حضور ۲۴ تیم برگزار شد که در پایان این رقابت‌ها حامد رشیدی در وزن ۱۰۰ کیلوگرم موفق شد تنها مدال طلای کاروان کوراش کشور در این رقابت‌ها را کسب کند.

وی افزود: رامین احمدزاده در وزن ۸۱ کیلوگرم مدال نقره، مجید وحیدبریمانلو در وزن ۶۶ کیلوگرم مدال نقره، راه کسب کردند.

رئیس انجمن کوراش خراسان شمالی ادامه داد: در بخش بانوان هانیه وحدانی در وزن ۸۷ کیلوگرم مدال برنز، زهرا باغچقی در وزن ۴۸ کیلوگرم مدال برنز و الهه باغچقی در وزن ۷۰ کیلوگرم مدال برنز را کسب کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha